Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi idö után lehet szexelni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idö után lehet szexelni gumi nélkül, ha elkezdtem szedni a tablettát?

Figyelt kérdés
csak ennyi a kérdés....:)
2009. ápr. 22. 23:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

ha a menstruáció első napjától szeded, akkor elvileg az első szemtől kedve védett vagy, de azért egy hetet én várnék a helyedben.

ha nem akkor kezdted, akkor az egész levél nem hat, csak akkor szexelhetsz gumi nélkül, ha megkezded a második levelet

2009. ápr. 22. 23:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Egy hónap a minimum,de ha biztosra akarsz menni inkább 2hónapot várj!
2009. ápr. 23. 07:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Ja, istenem, már megint egy hitetlen (2.)! Nézd meg, hogy mit ír a tájékoztató! De általában mindegyik tablettánál az van, hogy ha a mensid első napjától szeded, akkor rögtön védettséget is ad, ha a 2.-5. napon kezded akkor 1 hét után és ha az 5. utáni napokon, akkor csak egy levél után! Azért a 2 hónap kicsit nevetséges!
2009. ápr. 23. 14:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2009. ápr. 23. 17:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Kedves 3.!Én sem viccből írtam.Nekem is a doki mondta. Lehet,h a tájékoztatóban benne van,amit mondasz.Elhiszem neked.Én csak azt írtam,amit nekem mondott a nőgyógyász.Nem kell lehurrogni!Elérsz vele valamit?Inkább várjon,minthogy terhes legyen!Vagy nem?
2009. ápr. 24. 13:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Én inkább a betegtájékoztatónak hiszek, mint egy agyonstresszelt, fáradt dokinak, aki nem is törődik a betegeivel!
2009. ápr. 24. 14:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Amit én szedtem,azon a tájékoztatón egy hét várakozási idő volt feltüntetve.Az első szem még nem véd meg semmitől.A szervezet hirtelen nem tud alkalmazkodni.Bár jobb félni mint megijedni alapon én kicsit többet vártam vele.
2009. ápr. 25. 12:54
 8/8 anonim ***** válasza:

3. vagyok! Azért írtam több lehetőséget is, mert tudom, hogy nem egyformák a tabletták és nem ad védettséget mindegyik az első szemtől, van ami csak 1 hét után. De olyan nincs ami ez utántól! Az én gyógyszerem tájékoztatóján az van, hogy ha a mensim első napjától szedem, akkor az első szemtől véd! Nem is kételkedtem benne és nem is lettem terhes.

Ezek a tabletták már úgy vannak kitalálva, hogy ha a ciklusod első napjától (vagyis amikor megjön)szeded, onnantól kezdve már megakadályozza a peteérést (ami ugye kb. a 11.-16. napon van)!

2009. ápr. 25. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!