Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti ha egy lánynak teljesen más a zenei ízlése (a fiú a tüctüc-t szereti, a lány a metált meg az ilyeneket) ez akadályozna titeket abban, hogy járjatok vele? Mmint ez egy hátrány számotokra?
tudom, hogy hülye kérdés:D de na:$
köszi a válaszokat:$
Miért mondjátok, hogy érettlen? Azért, mert nem a kinézet szerint válogatja a partnereit? A párodat nem azért kell szeretni mert jól néz ki, hanem mert jól érzed magad vele. Ahogy ő sem tudna engem elrángatni egy rockkoncertre (mivel nem érezném magam jól), úgy én sem tudnám őt elrángatni mondjuk egy discoba mert ő sem érezné magát jól. Az ember nem úgy választ magának párt, hogy jól érezzék magukat együtt? Biztos mindenkinek jó, ha vagy kényszerből megy el vele, vagy pedig mindketten külön utakon járnak. A zenei stílusbeli eltérés csak akkor nem zavaró, ha mind a ketten otthonülős fajták és nem szeretik bömböltetni a zenét.
Én is agyvérzést kapnék, ha itton Tokio Hotel menne.
20/f
Első válaszoló csicsesz! :D:D
Akkora tudatlan hülye, hogy az fáj...
Ha meglátnál egy srácot aki nagyon bejön, nagyon, nagyon, odamennél hozzá, beszélgetnétek, már mondjuk egy hónapot eltöltötök egymással, az az jártok...és mondjuk ha ezután tudnád meg hogy például rappet hallgat csak (és nem öltözik úgy, ezért nem tudtad) akkor dobnád?
Jóóónagy hülye liba lehetsz....Gratulálok!
amilyen zenét én hallgatok, az eleve egy olyan kinézettel jár, amiről tudni lehet, hogy ő azt hallgatja. és nekem sajnos eléggé zárt ízlésem van, csak egy punk pasira tudom azt mondani, hogy hú de helyes, vagy valami, mert egyszerűen ők jönnek be nekem. az átlag pasik mellett túl extrémnek néznék ki, azt meg nem akarom :D egy átlag pasinak szerintem nem is tetszenék.
15/L
Persze, a 15 életéveddel.......
Hagyjuk inkább, azt kívánom neked, légy boldog! :)
Szerintem inkább az az éretlen, aki nem tudja más véleményét elfogadni és lehordja a másikat. Ha egyesek olyan idősek és tapasztaltak és boldog kapcsolatban élnek, miért pazarolják arra az idejüket hogy tiniket döngöljenek a földbe...?:S
Vannak, akiknek igenis fontos ennyire a zene, mert nem csak a hallgatásban merül ki hanem mások is kapcsolódnak hozzá, minden stílushoz más, néhol ég és föld a különbség - ezt hívják SZUBKULTÚRÁNAK. Aki csak a zenét hallgatja, de nincs köze a bizonyos szubkulthoz, annak nem jelent korlátokat a párkapcsolatban.
Ezzel az erővel azt is mondhatnánk hogy egy náci meg egy cigány is összejöhet, mert nem a kinézet a mérvadó. Próbáljunk már kilépni az egyetemi és középkori beszűkült sznobizmusból, mások is vannak a világon, akiknek más a fontos... egyeseknek a zene és a hozzá tartozó szubkultúra.
Uccsó, elhiszed nekem, hogy Én is egy szubkultúrában élek?
Lehet, hogy nem, pedig elhiheted, és Én összejövök akármilyen lánnyal, aki tetszik, és teszek rááááá nagy ivből, hogy ő hogyan öltözködik, mit hallgat stb, ha tetszik, és Én is tetszem neki, akkor hagy szóljon! :)
Attól meg, hogy egy szubkultúra tagjának vallom magam, attól nem fontos nekem csak olyan zenét hallgatni, vagy akár úgy öltözködni, így is kiveszem a részem a kultúrájában hidd el nekem, de nem kezdenék el magyarázkodni eről, mert megköveznének! :)
ne essék félreértés, én boldog vagyok, olyan párom van, aki minden tekintetben tökéletes számomra :) együtt járunk koncertekre, együtt hallgatunk zenét :)
és köszönöm annak az 1-2 válaszolónak,aki megértette, hogy mit is akarok mondani. én egy olyan szubkultúrát képviselek, amihez sokak által el nem fogadott politikai nézetek tartoznak (ebbe ne menjünk bele lécci;) ráadásul az életmódom is más, mint a legtöbb korombelinek. mint mondtam, nálam a zene fontos, pl. egy olyan házibulin nem érzem jól magam, ahol disco zene megy, viszont ahol rock, ska, vagy punk, ott képes vagyok feloldódni. most miért olyan fura, hogy nálam lényeges a zene? valószínűleg egy discos srác nem is az olyan lányokra hajtana mint én. meg az átlag pasik többsége is maximum csak néz, leszólítani nem is mernek többnyire :P
15/L
xDDD én csak ennyit mondok:D
Akkor sem a zene fogja meghatározni milyen, hogy pasid lesz :O:O
Ugyanúgy ellehet lenni... áhh nem is mondok semmit tipikus pánk vagy ...önfejű, makacs. Majd 10 év múlva megnézzük milyen barátaid voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!