Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, anyukák, van olyan itt aki féltékenységet érez férje gyermeke iránt?
Próbáltam utánaolvasni a témának, és azt tapasztalom hogy a nők nehezebben fogadják el társuk gyermekét mint a férfiak.
Hát én pontosan ebben a helyzetben vagyok, egyszerűen féltékeny vagyok férjem lányára. Rosszul esik ha nem én vagyok az első, rosszul esik ha látom őt is mennyire szereti. Elméletben tudom hogy ez nagyon nem helyes, mégis ezt érzem, és szenvedek tőle rendesen. Normális reagálás ez részemről, vagy talán valami baj van velem? Még annyit, nekem is van gyermekem és őt nagyon is szeretem. Rá nem tudnék féltékeny lenni, örülök ha férjem dicséri.
"Csak apu felelősségteljes és nem küldte el a pcsába amikor véletlen terhes lett."
Ezen sírok a röhögéstől XD Aki csak úgy véletlen csinál gyereket, baromi felelősségteljes lehet.
Amúgy a te problémáid nem a párod gyerekénél kezdődnek. Semmi köze hozzá. A te végtelen keserűségednek, frusztráltságodnak és boldogtalanságodnak te magad vagy az oka. Kezeltesd magad mindenképpen, talán a párod is azért nem szeret, mert ilyen vagy.
A hitről most nincs kedvem veled vitatkozni, nem is ide tartozik, de neked mindenképpen szükséged lenne rá, vagy bármi más kapaszkodóba, hogy normális emberként tudj élnivés viselkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!