Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan sértődtem meg amiért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan sértődtem meg amiért barátnőm azt mondta, hogy jó lenne ha keményebben bánnék vele az ágyban?

Figyelt kérdés

Szerintetek jogosan sértődtem meg? Szex előtt rákérdezek mindig barátnőmnél finoman, hogy szeretnéd csinálni, nem vagy fáradt és a legutóbbinál emiatt teljesen elment a kedve. Azt mondta, hogy jó lenne ha nem kérdeznék sokszor, csak jól megb....

Emiatt megsértődtem rá és veszekedés lett a vége. Jogos barátnőm kérése? Eddig is romantikusabb alkat voltam, ritkán van az nálam, hogy rommá... :D

Szerintetek?w

2019. márc. 2. 08:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
1%
Na igen, ilyenekre vágynak, aztán sírnak az erőszakosság miatt...
2019. márc. 2. 09:54
 12/21 anonim ***** válasza:
91%
Utolsó, nem mindegy, hogy egy jól működő kapcsolatban ahol mindent meg lehet beszélni és van gyengédség is, néha keményen, állatiasan szexelünk, de utána mondjuk romantikusan összebújunk, vagy valaki visszaél a hatalmával felettünk. Ha nem látod a különbséget a beleegyezéses vadság és az erőszak között, akkor nőnek te a közelébe se menj.
2019. márc. 2. 10:12
 13/21 anonim ***** válasza:
94%

Atyaég...persze, hogy elment a kedve. Mindig előre letisztázod a folyamatot. Lesz e, hogyan stb. Terv szerint halad minden. Már csak a napot kell megválasztani, mondjuk szerda este van szex és ehhez tartani magadat, akkor mindenkinek minden világos lesz. Bakker...

És minek kérdezel ha aztán a választ nem fogadod el? Kérdezted, hogyan akarja..megmondta. úgy, hogy ne kérdezgess hanem b..meg.

És barátom a kérdéseidben, ebben a felkészülésben hol van az izgalom, a feszültség, a spontaneitás, hogy rád nézek, kívánlak és neked esek?

Ennyi kérdés, tervezés, egyeztetés inkább nagyon is romboló mint romantikus, sőt ha nem hagyod abba megjósolom, hogy ki fog hűlni irántad.

Hagyd a francba a romantikusságot ( külömben ez amit művelsz köze nincs a romantikához) legalábbis egy időre és inkább csak néha-néha húzd elő változatosságként, a csajodat meg szeresd és kívánd és ezt mutasd is ki nem kérdésekkel hanem tettekkel.

Az ilyeneket szoktak otthagyni egy idő után egy nyomulósabb határozottabb pasiért aztán jön a sírás, hogy én mindig jó voltam, mindig odafigyeltem rá stb. Lehet, hogy Te azt hiszed mennyire figyelmes meg jó vagy de, hogy valójában jó e azt a másik tudja. Ő érzi, hogy amit kap az neki jó e, azt kapja e amire vágyik. És attól, hogy Te el vagy ájulva a romantikus pasi szerepedtől nem biztos, hogy ő is. Aztán majd szidod a nőket mennyire szemetek és nem értékelik a magad fajtát pedig a hiba nálad van, Te nem bírod megérteni mire vágynak, mi kell nekik és nyomod túl a romantikus pasi szerepedet.

Szóval igen, ultra gáz a viselkedésed.

45F

2019. márc. 2. 10:15
 14/21 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem szexi, ha beszélsz, nekem legalábbis bejön. Mindenki más.
2019. márc. 2. 10:24
 15/21 anonim ***** válasza:
90%
Azert a "rommá" meg ekozott a kerdezgetes kozott meg van par ezer dimenzio. Egy a fontos ezt a kerdezgetest hagyd abba. Meg nekem olvasva is elparolgott minden libidom. Nem verbalisan kell megkerdezni, hanem elkezded csokolgatni a nyakat, simogatni, harapdalni akarmit amirol tudod hogy szereti, es aztan lassan lehet olyanna alakitani a szex hangulatat ahogy mindketten akarjatok. Romantikussa, erzekive, szenvedelyesebbe, vagy akar durvava is. Egymasbol kell olvasni, ezert vagytok egy par. Hogy egymas rezduleseit is kitanuljatok, nem azert hogy azt is kerdezni kelljen hogy akar e szexelni egyaltalan.
2019. márc. 2. 10:30
 16/21 anonim ***** válasza:
2%

"Utolsó, nem mindegy, hogy egy jól működő kapcsolatban ahol mindent meg lehet beszélni és van gyengédség is, néha keményen, állatiasan szexelünk, de utána mondjuk romantikusan összebújunk, vagy valaki visszaél a hatalmával felettünk."

Valóban, nektek a második verzió az ideális.

2019. márc. 2. 10:43
 17/21 anonim ***** válasza:
88%

10-es tevedsz. Nem arra vágyunk amit leírtál. De ha nem érted ezeket a finomságokat, úgy ne csodálkozz ha nem tudsz nőzni avagy nem marad melletted senki. Én ilyenkor elgondolkodnék igazam van -e.

Nem kizárz, hogy van ilyen tapasztalatod de nem ez az átlag azt jobb ha tudod, az érdekedben ;)...

2019. márc. 2. 10:56
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Jogosnak jogos, hiszen jogod van megsértődni. Csak azt áruld el, hogy a duzzogás hogyan visz közelebb titeket a kiegyensúlyozott, boldog kapcsolathoz?
2019. márc. 2. 11:11
 19/21 anonim ***** válasza:
Azért van abban valami furcsa, hogy a videómegosztókon taláható amatőr aktusoknál/jeleneteknél 80%-ban könnyedebb, lassabb szeretkezés látható és nem állatias d.gás Érdekes itt meg mindenki ezzel jön.
2019. márc. 2. 11:11
 20/21 anonim ***** válasza:
91%

Te nem vagy esznel kerdezo! Dugd mar meg rendesen azt a szerencsetlent! Nem minden no szereti a vanillaszexet.

Nem hiszem el, hogy ez a kerdes nem kamu. Inkabb orulj, hogy ilyen tuzes!

2019. márc. 2. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!