Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan sértődtem meg amiért barátnőm azt mondta, hogy jó lenne ha keményebben bánnék vele az ágyban?
Szerintetek jogosan sértődtem meg? Szex előtt rákérdezek mindig barátnőmnél finoman, hogy szeretnéd csinálni, nem vagy fáradt és a legutóbbinál emiatt teljesen elment a kedve. Azt mondta, hogy jó lenne ha nem kérdeznék sokszor, csak jól megb....
Emiatt megsértődtem rá és veszekedés lett a vége. Jogos barátnőm kérése? Eddig is romantikusabb alkat voltam, ritkán van az nálam, hogy rommá... :D
Szerintetek?w
Igaza van! Tokre nincs meg a varazsa, ha elore beharangozod, hogy szexelni szeretnel. Egyaltalan miert kell mindig kerdezni? Ha faradt akkor ugyis szolni fog meg mielott neki veselkedtek. Nincs ebben semmi romantikus..
31n
Ez tènyleg nagyon lelombozó, hogy "akarod csinálni?" Mi ebben a romantikus? Ez marha gáz! Ès szerintem nem a rommá b..on van a hangsúly, hanem, hogy tedd amit szeretnèl, ès ne kèrdezz hülyesègeket.
Az a romantikus, hogy szeretgeted, csókolgatod, szenvedèlyt szeretne èrezni, stb, ettől jön meg a kedve, lehet mèg akkor is, ha amúgy fáradt.
Szóval nem, nem sèrtődtèl meg jogosan, ő pusztán elmondta mi zavarja, mit szeretne jobban. Ezen mièrt is kène megsèrtődni? Ezek viszik előbbre a kapcsolatot, hogy az ilyenek meg vannak beszèlve, nem csak besöpörve a szőnyeg alá, aztán majd lesz valami.
Amit te művész, az nem romantikus Ság, hanem töketlenkedès.
A csajoddal is ugyan az a baj, mint a többivel... azt szeretné, hogy gondolatolvasó legyél, azt pedig figyelembe sem veszi, hogy nekünk is legalább annyira lelombozó egy random "fejfájás", mint neki a kérdés, hogy van e hozzá kedve, már ha erre vonatkozott a kérdés, nem pedig arra, hogy miként bzd meg, ha már megbzod.
32/f
Szerintem meg nem megkérdezni kellett volna hanem egy kicsit "nyomulni". Pl. : belecsókolni a nyakába, vagy elkezdeni taperolni.
Manapság az"ötvenárnyalatos" film miatt divatos lett ez a BDSM-light akciózás is.
Pl.: Kutyapóznál hátulról cibálod a haját, kissé keményebben ráütsz a s.ggére. Elkapod a nyakicáját. Kisebb paskolások az arcon. stb..
Az ilyeneket szokták szeretni.
De most komolyan így kijelentette konkrétan, hogy "csak jól megb...." ??? :)
Máskülönben a keményebb tempóval vigyázni kell mert könnyebben "eldurranhat" tőle az ember. Inkább csak a vége felé ajánlott amikor már a férfi amúgy is "elmenne".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!