Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak olyan férfiak, akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan férfiak, akiknek nem gáz a párjuknak betétet venni és nem fordulnak el tőle ilyenkor?

Figyelt kérdés

Nem úgy mint pl. ez a férfi:

https://www.youtube.com/watch?v=pzBqRua5uC0

Miért gáz betétet venni a párodnak?

Nyilván a pénztáros sejti, hogy a férfi nem magának veszi...

Miért kell úgy csinálni, mintha ez egy természetellenes dolog lenne a nők részéről, és miért kéne akkor is fülig érő vigyorral közlekedniük, amikor a leginkább görcsöl a hasuk?

Vannak olyan férfiak, akik normálisan tudják kezelni ezt a helyzetet?

2019. febr. 25. 09:53
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
A baratom nekem meg nem vett, de apukam rendszeresen. Nagy csalad vagyunk, sok fogy nalunk.
2019. febr. 25. 15:16
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
Annyira bírom a Lászlóhoz hasonló férfiakat. Fél kézzel szétverne egy fél kocsmát, egy kiskéssel is megölné a hétfejű sárkányt, de halálra rémül egy doboz tampontól, és a menstruáció barátnőjétől. Ez valahol annyira vicces.
2019. febr. 25. 16:18
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
Egyik volt páromnak és a jelenleginek sem okozott soha gondot, ha úgy alakult, hogy nekik kellett megvenni a női dolgaim valamilyen okból. Ha látom, hogy elfogyott a barátom dezodorja, tusfürdője, én is sokszor megveszem neki. Soha nem jutott eszembe, hogy nőként "égő" férfi dezodort/tusfürdőt/sampont venni. Ha valaki kinőtte a kamaszkort, ezeknek a dokgoknak nem kéne nehézséget okoznia.
2019. febr. 25. 16:30
 34/38 anonim ***** válasza:
40%
Azért nem minden férfi igazodik ki a női cuccok egyre növekvő kínálatában. Apám egyszer vett nekem (lánya vagyok, csak hogy tisztázzuk a nemeket) egy parfümöt valamilyen alkalomra, és férfi parfüm volt, az már nem tűnt fel neki. Ő jó illatúnak ítélte. :-) Pedig vannak lánytestvérei is, anyámmal is együtt él több évtizede. Érzéke mégsincs ezekhez a dolgokhoz. Vásárlásnál ő amúgy is általában ragaszkodik a megszokottakhoz, de női cuccokhoz, mint betét, parfüm, tusfürdő... nem ért. És nem könnyítik meg a dolgát a gyártók. :-)
2019. febr. 25. 16:42
 35/38 anonim ***** válasza:
79%
Értene hozzá, csak oda kéne figyelnie. Mindent megtalál az, aki nem fogyatékos, és érdekli, hogy megtalálja.
2019. febr. 25. 16:52
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gáz. Aki ebből pasi létére ügyet csinál az egy gyerek. Szerintem bármelyik férfi haverom venne nekem ha megkérném nemhogy a párom (aki amúgy most nincs:D) de gondolom a lényeg érthető.
2019. febr. 25. 18:45
 37/38 anonim ***** válasza:
Azért még én nőként is volt, hogy nem a megfelelőt vettem meg, mert annyira megtévesztő volt a csomagolás (kínai üzletben), nem tűnt fel, én nem hibáztatom a férfiakat, ha ez valamelyiknek nem megy, amúgy is szívesebben veszem meg magamnak, ilyenekből eleve bespájzolok több havi adagot.
2019. febr. 25. 23:30
 38/38 anonim ***** válasza:

Mondjuk én többszörösen is be vagyok biztosítva egy egész fiók tele van betéttel, több félével is, mert van egy olyan "rossz" szokásom, h ha látok valami újabb fajtát, amihez még nem volt szerencsém azt megveszem kipróbálásra.

Ennek ellenére több exem is hozott már nekem. Az egyik az meglepően képben volt ezekkel a dolgokkal kapcsolatban, az egyik fajtát pl ő "mutatta meg" nekem amit azóta is használok néha napján. Ez a srác mindenféle női cuccot szemrebbenés nélkül megvett betétet, harisnyát, intim mosakodót, szőrtelenítő krémet, sokszor még mondani sem kellett neki, mert látta, hogy fogytán a betét, és magától hozta a pótlást. Vele jó sorom volt.

Egy másikkal meg volt egy vicces sztori: elment boltba, és kertem, h hozzon már betétet is. Mondtam, h milyen kell, de ő annyira zavarban volt (vagy nemtudom), h elfelejtette mit mondtam neki, csak arra emlékezett, h Libresse. Szegény próbált felhívni, de nem hallottam a telefont, csak mikor már haza jött mondta, h hívott ám. Na, de a lenyege az volt az egésznek, h így aztán mindegyik fajta Libresseből hozott egy csomaggal 8 félét, amiből nekem az altalam használton kívül egy még jó volt, de a többit alig győztem elhasználni, elosztogatni.

Viszont volt egy exem, aki nemhogy betétet nem hozott, de mikor mensiztem úgy csinált, mintha mocskos, szégyellni való dolog lenne. Kb hozzám sem ért olyankor, persze azt elvárta volna, h azért orálisan elégítsem ki, mert neki napi egy spriccre szüksége van. Persze mondanom sem kell, h nem volt hosszú életű a dolog.

Én szeretek mensi alatt is szexelni, ha a párom is partner benne. Nyilván tiszteletben tartom, ha valakit ez taszít, de akkor ő is tartsa tiszteletben, h ez a női lét velejárója és ne csináljon már úgy, mintha az én hibám lenne, h normisan működik a testem. Bezzeg az a srác, aki mindenféle csajos cuccal ellátott, ilyenkor volt a leglelkesebb (pl azt is tőle tudtam meg, h a mensi alatti szex nagyon jót tesz, ha görcsölök), azt vallotta, h ilyenkor teljesedik ki leginkább egy nőben a nőiesség és ettől a tudattól még jobb a szex. Irtó figyelmes volt, nem kapkodott, odafigyelt rám. Máskor is, de ilyenkor meg különösen, és tök jó érzés volt abban a kiszolgáltatott helyzetben. Mert azért eléggé kiszolgáltatva éreztem magam anyaszült mesztelenül vérző nemi szervel ott feküdni előtte, de mindig sikerült megnyugtatnia, és biztonságérzetet teremtenie.

Szóval igen, vannak ilyen pasik csak nehéz rájuktalálni, hiszen ha egy nő ezt megtapasztalja, es nem buta, akkor igyekszik megtartani magának.

2019. máj. 19. 09:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!