Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak olyan férfiak, akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan férfiak, akiknek nem gáz a párjuknak betétet venni és nem fordulnak el tőle ilyenkor?

Figyelt kérdés

Nem úgy mint pl. ez a férfi:

https://www.youtube.com/watch?v=pzBqRua5uC0

Miért gáz betétet venni a párodnak?

Nyilván a pénztáros sejti, hogy a férfi nem magának veszi...

Miért kell úgy csinálni, mintha ez egy természetellenes dolog lenne a nők részéről, és miért kéne akkor is fülig érő vigyorral közlekedniük, amikor a leginkább görcsöl a hasuk?

Vannak olyan férfiak, akik normálisan tudják kezelni ezt a helyzetet?

2019. febr. 25. 09:53
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem kéne gáz legyen szerintem. Végül ia nők is vesznek óvszert, még sem ők a végfelhasználók szigorúan, ha úgy nézzük.

30N

2019. febr. 25. 10:25
 12/38 anonim ***** válasza:
44%

Én sem tudom elképzelni, hogy elfogy a betét, mert többfajta is van itthon, és ha akciós/kuponom van rá, bespájzolok. Ez nekem kicsit olyan, mintha minden wc papír elfogyna, ilyen sem tud soha megtörténni.

Ennek ellenére gáz, ha egy férfi nem mer tampont venni.

2019. febr. 25. 10:25
 13/38 anonim ***** válasza:
72%
Nekem volt olyan, hogy elfogyott, előtte beteg voltam, kiment a fejemből, mert utána rengeteg dolgot be kellett pótolni a munkahelyen stb. Sokáig kellett maradni, este 9re értem haza. Nyilván vannak olyan tökéletes emberek, mint az enyhén tapló 66%os, bár lehet csak egy ideges fiú...de az emberek többsége hibázhat. Párom simán megvásárolta.
2019. febr. 25. 10:36
 14/38 anonim ***** válasza:
73%
Én a férjem küldtem el egyszer bevásárolni.A bevásárló listán pedig szerepelt a tampon,betet is.Hívott is a boltból hogy ennyi féle fajta van?Illatositottat vegyen vagy milyet?De csak nem azt hozta amit megmondtam.Mindenből a legnagyobbat.😂Azóta inkább magamnak veszem ezeket.
2019. febr. 25. 10:38
 15/38 anonim ***** válasza:
77%

Én is előre bespájzolok ha éppen akciós és pénzem is van rá, hogy többet vegyek, de előfordult, hogy riasztottam a kedvesemet ő úgyis arra jár, vegyen már xy márkájút, méretűt, ez teljesen hétköznapi dolog szerintem.

Gondolom te is megteszed, hogy bármilyen férfi specifikus dolgot szívesen veszel megbeszélésre.

2019. febr. 25. 10:55
 16/38 anonim ***** válasza:
100%

Én letéptem a doboz tetejét, amin a márka és méret is szerepelt, vagy lefotóztam és elküldtem, tényleg zavarba ejtően nagy a kínálat már ebből is.

2019. febr. 25. 11:02
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
Én csak olyan férfiakat ismerek akiknek nem ciki vagy tabu a menstruáció és bármikor elmennek boltba tamponért vagy betétért a barátnőjüknek.
2019. febr. 25. 11:06
 18/38 anonim ***** válasza:
9%

Jó tudni hogy ideges fiú vagyok, csak mert mindig van nálam otthon tampon és betét :-D

És miért lettem volna tapló? Nekem nőként a kérdésben vázolt helyzet elképzelhetetlen. Megpróbálom beleélni magam, de nem megy. Ez olyan mint amit valaki írt, mintha elfogyna a WC papír. Felfoghatatlan, vagy az én agyi kapacitásom túl kicsi hozzá :-D

2019. febr. 25. 11:09
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

Jelen, es nemcsak hogy meg merem venni, meg a meret es márka is jo.

Es nem azert mert hirtelen epp akkor fogyott el, csak en szoktam tobbnyire a bevasarlast intezni, ferfi letemre.

2019. febr. 25. 11:22
 20/38 anonim ***** válasza:
100%

Áhhhh.... ez aztán a videó. A kérdés is feldobta a napom. Köszi :D Amúgy, az egyik az intimkelyhes válaszoló kommentjére azt hittem, hogy az én Kedvesem írta :D

Nálunk is előfordult, hogy Ő intézte a bevásárlást, és megvette. Aztán hazajött nagy vigyorral a fején, és elmesélte, hogy amikor az OB normál 16 darabos dobozt fogta a kezében, és beazonosította az infókat, rakná a kosárba, egy férfitársa megkérdeze, hogy ez jó szappan? Végül is fehérdobozban van. De ha óvszert vesz valaki, az nem ugyanaz de tényleg?

2019. febr. 25. 11:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!