Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak olyan férfiak, akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan férfiak, akiknek nem gáz a párjuknak betétet venni és nem fordulnak el tőle ilyenkor?

Figyelt kérdés

Nem úgy mint pl. ez a férfi:

https://www.youtube.com/watch?v=pzBqRua5uC0

Miért gáz betétet venni a párodnak?

Nyilván a pénztáros sejti, hogy a férfi nem magának veszi...

Miért kell úgy csinálni, mintha ez egy természetellenes dolog lenne a nők részéről, és miért kéne akkor is fülig érő vigyorral közlekedniük, amikor a leginkább görcsöl a hasuk?

Vannak olyan férfiak, akik normálisan tudják kezelni ezt a helyzetet?

2019. febr. 25. 09:53
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem manapság több olyan férfi van, aki simán venne, mint aki az említésétől is sikítva rohan el.
2019. febr. 25. 11:43
 22/38 anonim ***** válasza:
100%

Van, párom is simán vett nekem, mikor ő volt.

Otthon nálam is elképzelhetetlen, hogy ne legyen, de mikor még nem éltünk együtt, és átmentem hozzájuk egyszer volt egy kellemetlen eset. Akkor meg oersze pár nappal előtte odaadtam valakinek azt az egy darabot, ami a mindig a táskámban van, vész esetén, és nem tettem be másikat. Drága Murphy...

De nem hiszem, hogy ez olyan nagy dolog lenne. Ahogy én veszek neki tisztálkodószereket, vagy épp nekünk óvszert, ugyanúgy ő is be tudja tenni a kosárba a betétet/tampont, ha épp ő megy boltba aznap, mikor eszembe jut.

2019. febr. 25. 11:50
 23/38 anonim ***** válasza:
100%

Sose volt ilyenből probléma.

A párom simán megvenné nekem, bár pont betétet eddig még nem kellett hoznia.

Viszont váltott már ki nekem gyógyszert (olyat is, amiről egyértelmű, hogy nem neki lesz), illetve terhességi tesztet is vettünk együtt.

Én is megveszem az óvszert, abból az egyszerű okból, hogy én járok drogériába. Az ő szokásos kozmetikumait is megveszem ilyenkor, holott a pénztáros nyilván tudja, hogy a férfi tusfürdő vagy épp a szakállápoló olaj nyilván nem nekem lesz :D

Viszont konkrétan férfi pénztárossal volt már rossz tapasztalatom, aki nem volt hajlandó lehúzni a betét vonalkódját, és átküldött vele a másik kasszába a kolléganőhöz.

Csak a betétek miatt, mert nem zárta be a pénztárt, mikor átmentem máshová.

2019. febr. 25. 12:25
 24/38 anonim ***** válasza:
77%

Vett már nekem, sőt tampont is.

Es most nagyonrosszkislány leszek,.... de pont ma vettem gumit. ( ugyanis azt meg én szoktam.....)

2019. febr. 25. 12:47
 25/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, veszek én is. Alap, hogy ha valamelyikünk elmegy vásárolni, a másiknak szükséges dolgokat is megveszi.
2019. febr. 25. 13:01
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
Van aki kínosan fogja fel, van aki nem. Pl ha apámat elküldte anyám venni betétet, akkor nagyon nem volt ínyére a dolog, mert nem ért hozzá, nem egyszer volt már hogy rosszat vett, aztán még ő volt lecseszve hogy rosszat vett, azóta nem vállal be ilyeneket. De az én férjem gond nélkül vesz ha megkérem. Persze próbálom magamnak intézni, ha együtt megyünk bevasarolni, akkor sokszor előre veszek hiába nem fogyott még el, hogy legyen otthon, de bizony megesett már hogy el számoltam magam, sürgősen kellett és csak ő volt bolt közelben. Én ilyenkor biztosra megyek, vagy lefenykepezem a dobozát, vagy ha ki dobtam, akkor neten keresek képet róla és el küldöm hogy ezt vegye meg. Így soha nem volt olyan probléma mint szerencsétlen apámmal, hogy rosszat vegyen :D és nem is érzi kínosnak, kellemetlen.
2019. febr. 25. 13:32
 27/38 anonim ***** válasza:
24%
Hölgyeim, haladjunk a korral! Az eldobható betét és tampon elavult megoldás. Mosható betét és intimkehely a korszerű verzió. Csak egyszer kell megvenni, utána mindig van otthon. Nincs dugig vegyszerrel, illatanyaggal, és nem termelsz szemetet.
2019. febr. 25. 13:37
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
Nekem apám sose tudta, milyen/melyik kell (anyámnak már nem kell, én meg már elköltöztem), neki csak emiatt volt problémás, ha meg kellett venni, ő ezt egyedül nem akarta. Annyiféle van, ő ezeken nem igazodott ki soha.
2019. febr. 25. 13:41
 29/38 anonim ***** válasza:
29%
Nem gáz, én is vettem már többször. Inkább csak fölösleges macera, mindekinek egyszerűbb, ha a nő veszi meg. pl. eltart egy ideig egy Rossmannban a 3-4 méteres polcon a 100 különböző márka, méret, 10-20-50-100 darabos stb. között megtalálni, amire szüksége van. Ha meg éppen nincs olyan, csak telefonos egyeztetés alapján mertem másik márkát megvenni. Egy kicsit olyan ez, mint nőt elküldeni az autósboltba megvenni egy alkatrészt. :) Meg tudja oldani, ha részletesen elmondod neki, leírod. De ha nincs pont olyan, és dönteni kell, hogy melyik másik legyen, az már nem fog menni, vagy olyat vesz, ami nem jó semmire sem.
2019. febr. 25. 14:24
 30/38 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan a mai világban gond az, hogy nem tudja, milyet kell hozni? Lefényképezed a dobozt a telefonoddal, az alapján nem lehet nem megtalálni.
2019. febr. 25. 15:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!