Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan férfiak, akiknek nem gáz a párjuknak betétet venni és nem fordulnak el tőle ilyenkor?
Nem úgy mint pl. ez a férfi:
https://www.youtube.com/watch?v=pzBqRua5uC0
Miért gáz betétet venni a párodnak?
Nyilván a pénztáros sejti, hogy a férfi nem magának veszi...
Miért kell úgy csinálni, mintha ez egy természetellenes dolog lenne a nők részéről, és miért kéne akkor is fülig érő vigyorral közlekedniük, amikor a leginkább görcsöl a hasuk?
Vannak olyan férfiak, akik normálisan tudják kezelni ezt a helyzetet?
Van, párom is simán vett nekem, mikor ő volt.
Otthon nálam is elképzelhetetlen, hogy ne legyen, de mikor még nem éltünk együtt, és átmentem hozzájuk egyszer volt egy kellemetlen eset. Akkor meg oersze pár nappal előtte odaadtam valakinek azt az egy darabot, ami a mindig a táskámban van, vész esetén, és nem tettem be másikat. Drága Murphy...
De nem hiszem, hogy ez olyan nagy dolog lenne. Ahogy én veszek neki tisztálkodószereket, vagy épp nekünk óvszert, ugyanúgy ő is be tudja tenni a kosárba a betétet/tampont, ha épp ő megy boltba aznap, mikor eszembe jut.
Sose volt ilyenből probléma.
A párom simán megvenné nekem, bár pont betétet eddig még nem kellett hoznia.
Viszont váltott már ki nekem gyógyszert (olyat is, amiről egyértelmű, hogy nem neki lesz), illetve terhességi tesztet is vettünk együtt.
Én is megveszem az óvszert, abból az egyszerű okból, hogy én járok drogériába. Az ő szokásos kozmetikumait is megveszem ilyenkor, holott a pénztáros nyilván tudja, hogy a férfi tusfürdő vagy épp a szakállápoló olaj nyilván nem nekem lesz :D
Viszont konkrétan férfi pénztárossal volt már rossz tapasztalatom, aki nem volt hajlandó lehúzni a betét vonalkódját, és átküldött vele a másik kasszába a kolléganőhöz.
Csak a betétek miatt, mert nem zárta be a pénztárt, mikor átmentem máshová.
Vett már nekem, sőt tampont is.
Es most nagyonrosszkislány leszek,.... de pont ma vettem gumit. ( ugyanis azt meg én szoktam.....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!