Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátom és azt híresztelik rólam, hogy egy ringyó vagyok a munkahelyen?
A testvéremmel (bátyám) egy helyen dolgozunk. Mivel dolgozni járok a meló helyemre és a tesóm is így nincs időnk pletykálkodni és hülyeségeket terjeszteni.
Két új kollégánk azt kezdte el híresztelni,hogy én mekkora egy mocsadék h**** kis k****a vagyok csalom a barátom a munkahelyemen fltörölgetek egy sráccal. Természetesen a tesómra gondoltak. 20 perces kaja szünetben vele láthatnak vagy egyedül eszem. És igen, a tesómmal szoktam beszélgetni, de semmit nem csináltunk. Nem akarom elhinni,hogy a munkahelyen ez ennyire gáz. A páromat különben nem tudom hogy mikor láthatták, de látták. Szerintem max munka végén, mert néha eljön elém kocsival. A facebookon K******RA nem tudom,hogy ki által, de megtalálták a barátomat (különben szerintem rám kerestek és van kint közös képünk ott barátom neve is..tuti úgy találták meg) és írtak neki üzenetet,hogy a munkahelyen férfiakkal flörtölök állandóan és van egy srác akivel gyakran meghitten látnak. A páromnak elmondtam hogy mi a sejtésem és csak a tesómmal szoktam kommunikálni vele láthattak. De most annyira nem figyel rám, teljesen kikelt magából, mert ennek biztos van valami valóság alapja. Igen, annyi,hogy a ki*****ott tesóm az akiről beszének. Nagyon elegem van és nem merek oda menni a lányokhoz,nem szoktam balhézni, de időm sincs munka köben erre. A tesóm azt mondta ő még majd MA beszél a barátommal hogy itt félreértés van, nyugodjon meg. De akkor is idegesít,hogy az terjed a munkahelyünkön,hogy egy ol****o kis izé vagyok. Ami vicc,hogy ha ennyire utánunk leskelődnek akkor a tesómról is láthattak képet és a vezetéknevünk is ugyan az. Ui ráadásul nagyon hasonlítunk is egymásra, de mind1. Ez már fájdalmas.
22 vagyok tesóm 26 a lányok velem egyidősek lehetnek. A nevüket csak most tudtam meg. Csak az egyiknek igazából. Aki írt a barátomnak.
Ti mit csinálnátok ilyen helyzetben?
Anno pont így jártam én is. Csak annyi, hogy engem nem olcsó r... iztek le hanem csak suttogtak mindig a hátunk mögött mikor folyton együtt lógtunk az unokatesómmal a munkahelyen. Uncsim mindig az a lelkizős típus volt, mai napig is az, mindig meg ölelt, mindig puszival köszöntöttük egymást meg jókat beszéltünk. Nekünk fel se tűnt hogy ezt mások félre értik. Nekem akkor nem volt párom, neki menyasszonya volt aki ugyanott dolgozott. A csajnak mondták, hogy legyen óvatos mert túl sok ahogy uncsim viszonyul hozzám, szerintük viszonyunk van de a csaj csak jókat nevetett rajtuk. De nem csinált ügyet belőle. Aztán egy nap ebéd szünetben be jelentette uncsim menyasszonya mindenki előtt, hogy mi unatestvérek vagyunk. Mindenki el szégyellte magát, mi meg csak néztünk, hogy ez most miért volt ennyire bejelenteni való.
Szerintem a párod túlzásba esett, neki sem kellene nagy ügyet csinálni ebből. Persze az külön gáz ha még nem is hisz neked. Én valószínűleg dobnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!