Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm megírta, hogy a munkahelyén nagy öröm érte. Ennyi. Kérdeztem, miért titkolózik, erre a válasz, hogy nem titkolózik, de semmi több. A köv. Levelemben már sértődött és ingerülten kérdésemre is semmi. Mit gondoltok?
Ezen persze szépen összevesztem vele. Én is voltam a közelmúltban hasonló szituban, én azonnal tájékoztattam őt, hadd örüljön. Ő viszont így bánt velem. Hivatkozik persze mindenre - csak éppen semmi olyanra, ami méltányolható lehetne. Ez az utóbbi 5 nap története. Veszekedés (főleg emailben, néha telefonon. Pontosabban én veszekedtem vele, mert szerinte minden oké - vagyis nem érti, mi a bajom. Persze, amikor már jól összevesztünk, elmondta az örömhírt....de miért csak akkor. Vagy miért nem hallgatott az egészről mindaddig, amig el is mondaná a konkrét dolgot? Végül is a befizetett bálba sem mentem el vele (nálam vannak a jegyek, én fizettem (pár tízezer Ft).
Érdekelnének a véleményekre. Velem van-e baj, vagy a bnőmmel. Most tele vagyok gonddal, folytassam-e vele. Nem vagyunk fiatalok (50+)
Mint az óvodások. Igen gáz, amikor egy 50+-os pasi sértődött és ingerült stílust vesz fel a semmiért.
A bálba sem mentél el? Ne folytasd vele. Hadd találjon egy nem hisztizős pasit.
Nem vagytok egy hullamhosszon. Raadasul a kommunikacioban sem vagy otthon szerintem, kicsi proszto volt a kerdesed. Szerintem engedd el, nem veletlen a sok veszekedes.
42F
Valószínűleg ott rontottad el, hogy azt feltételezted róla, hogy nem akarja elmondani neked. Utána meg fel is kaptad a vizet a semmire.
Legközelebb a helyes kommunikációs út:
"képzeld, nagy öröm ért a munkahelyemen"
"tényleg? ez nagyon jól hangzik! mi történt?"
Szóval érted, egy kicsit húzni akart, hogy felkeltse a kíváncsiságodat. Tudod, lehet úgy is beszélgetni a másikkal, hogy ne érezzük azt, hogy valaki olyan egyszerű, mint a faék...
Legközelebb én nem is faggatnám, hogy mi a jó hír. Telibexarnam, aztán had érezze, hogy ezzel nem tudja a figyelmemet kivívni. Ezek utan ezt érdemelné.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!