Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm megírta, hogy a munkahelyén nagy öröm érte. Ennyi. Kérdeztem, miért titkolózik, erre a válasz, hogy nem titkolózik, de semmi több. A köv. Levelemben már sértődött és ingerülten kérdésemre is semmi. Mit gondoltok?
Ezen persze szépen összevesztem vele. Én is voltam a közelmúltban hasonló szituban, én azonnal tájékoztattam őt, hadd örüljön. Ő viszont így bánt velem. Hivatkozik persze mindenre - csak éppen semmi olyanra, ami méltányolható lehetne. Ez az utóbbi 5 nap története. Veszekedés (főleg emailben, néha telefonon. Pontosabban én veszekedtem vele, mert szerinte minden oké - vagyis nem érti, mi a bajom. Persze, amikor már jól összevesztünk, elmondta az örömhírt....de miért csak akkor. Vagy miért nem hallgatott az egészről mindaddig, amig el is mondaná a konkrét dolgot? Végül is a befizetett bálba sem mentem el vele (nálam vannak a jegyek, én fizettem (pár tízezer Ft).
Érdekelnének a véleményekre. Velem van-e baj, vagy a bnőmmel. Most tele vagyok gonddal, folytassam-e vele. Nem vagyunk fiatalok (50+)
#8 -nak: Köszi a lelki támogatást...valahogy bennem is bennem van (maradt) az indulat.
Az a külön érdekessége az ügynek, hogy ez a nő állítólag szeret engem...és mégis ilyet tesz. Érzékelhető a sértettség, a feszültség a levelemből, és mégsem írja oda az 3-4 szót, amivel kioldhatná a feszültséget. Megér ez neki annyit. A bálba se mentem el vele. Most aztán válaszolgathatja rokonainak, ismerőseinek, hogy....ja, nem mentünk el a bálba...nem gondolkodik okosan (pedig ő egy okos nő...a miniszteri fícséretet sem véletlen kapja- mert, mint végül kiderült, az lesz....vagy valami hasonló)
12-re:
Valami ilyesmi jutott nekem is az eszembe. E-mailezgetnek, hülyeségeken összevesznek, játszmáznak, húzzák egymást. Azt hinné az ember 13-14 évesek, aztán kiderül, hogy a fickó 50+. Sokan ennyi idős korukra már felnevelnek 1-2 gyereket.
#12-13. Ez nem volt szép tőletek... belerúgni abba, aki amúgy is padlón van lelkileg, ill. ami nagyon nem szép: egy ember múltját megszakérteni... Lenyomott 20-30 évet egy házasságban, most barátnője van. Még nektek is lehet ennyi idősen, nem lehet tudni semmit előre.
Én egyértelműen rossz kommunikációt sejtek, bár, sztem még ennél is nagyobb gond van. Személyiségileg nem illetek össze. Kérdező, te egyszerűbb, őszintébb ember vagy, a barátnőd meg ilyen "lebegtetős", színjátszósabb. Sajnálom, nem illetek össze. De, ne legyen igazam. Gondolkozz el ezen.
Nagyon köszönöm a megértést - én is a szakítást fontolgatom. Természetesen vannak dolgok, amikben egyetértünk, és vannak, amikben nem.
Nehéz dolog a párkapcsolat...idősebb korban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!