Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, ha a barátom nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha a barátom nem szeretné, hogy egyedül járjak strandra?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretek úszni, de sajnos nincsenek barátnőim, akik velem jöhetnének, a párom meg nem ér rá heti 2-3 alkalommal.

Azzal, hogy télen-tavasszal uszodába járjak, nincs problémája, viszont amikor felvetettem, nyáron is szívesen mennék szabadtéri strandra, kicsit kiakadt.

Szerinte az uszoda oké, oda az emberek valóban úszni járnak, de strandra viszont ne menjek egyedül.

Akkor sem, ha hétköznap reggel mennék, 8 és 10 óra között.

Úszni szeretnék, nem ismerkedni.

2019. febr. 24. 14:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

3-masnak igaza van!

Azzal teljesen egyet értek.

2019. febr. 24. 16:25
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nem normális. Én leginkább egyedül megyek strandra, mert éjjel dolgozok, utána meg szabad vagyok. Párom nyilván nem jön, mert általában minden hétköznap dolgozik nappal.

Ha ezt nem érti meg, akkor ez a pasi semmit nem ér. Engem sose szoktak zaklatni.

2019. febr. 24. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!