Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 év után egyedül szeretne lenni? (bővebben lent)
Igen a lány akar "egyedül lenni"
én F/24 ő 25 éves
Ha ket ev alatt egyszer sem vitaztatok es utana egybol volt egy nagyobb veszekedes akkor lehet, hogy megijedt kicsit, hogy ilyenbol tobb is lehet.
Ennek ellenere nem tartom helyesnek a viselkedeset. A problemat elol nem elmenekulni kellene, hanem megoldani oket. Jelen esetben le kene ulnotok s megbeszelni, hogy akkor most hogyan tovabb. Mondjuk ha ket ev utan kepes csak igy kijelenteni, egy vita utan, hogy akkor o most egyedul akar lenni az is fura szerintem
Ez egy nonek baromira visszataszito. Nekem is volt ilyen pasim, akit tehetek ovaintek ettol, mert idovel csak rosszabb lesz.
Szerintem most az a helyzet, hogy nem tudja mi legyen. Szeret, sokaig voltatok egyutt, megszokta, hogy mellette vagy, ugyanakkor ott van az is, hogy betelt a pohar es nem biztos, hogy tul tudja tenni ezen magat.
Hagyj neki idot es teret, ha "zaklatod" attol csak rosszabb. Mond el neki, hogy mennyire fontos neked, de ezt se ugy hogy ugy vegye, hogy erzelmileg probalsz ra hatni s utaan hgyd hogy dontson. Ennyi kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!