Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a tapasztalata az újrakezdéssel?
Személyes tapasztalatom nincs, mert nem kezdtem újra, de mások tapasztalataiból is sokat lehet tanulni.
Az újrakezdésnek csak akkor van értelme, ha megértitek és megoldjátok azokat a problémákat, amik szakításhoz vezettek legutóbb. És ez általában nem könnyű, mert a legtöbb kapcsolat épp az önismeret és a kommunikáció hiánya miatt megy tönkre, a problémák hatásos megoldásához pedig pont ezekre van szükség, és ugye ilyesmit nem igazán lehet csak úgy hipp-hopp kifejleszteni.
Úgyhogy én erősen szkeptikus vagyok. Már az újrakezdés gondolata is arra utal, hogy nem tudtatok megoldani valamilyen problémát kettőtök között, és a dolog nincs lezárva. Miért sikerülne legközelebb, miért változna bármi?
felmelegítve csak a töltöttkáposzta, ahogy néha mondják....
nekem tapasztalatom:
HA rájöttök, hogy mégis a másik volt a legjobb, vele volt eddig a legjobb, hiba volt szakítani, hülyék voltatok, akkor az máködhet
HA rossz volt, kiléptetek, valaki fellélegzett, de a másik meg annyira könyörög, hogy kezd újra, hogy rossz szájízzel, de adsz még egy esélyt, akkor az soha nem fog változni. Lehet picit jobb lesz, mert odateszi magát, de hamar elfelejti és vissza a megszokottba.
Értelmetlen.
Ideig-óráig működik, de idővel ugyanazok a problémák fognak kiütközni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!