Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy féltékeny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy féltékeny vagyok a feleségemre?

Figyelt kérdés

Nem másik férfi miatt.Amikor megismerkedtünk vezető voltam jó fizetéssel,saját lakással.Az első munkahelyén akkoriban kezdett nem túl jó fizetéssel.Nagyon zárkózott is volt,inkább az én baráti társaságommal jártunk össze,neki 1-2 barátja volt. Most a feleségem már ugyanannyit keres mint én és elő akarják léptetni.A második diplomáját csinálja, nekem egy sincs.Saját baráti köre is van, edzeni jár,elboldogul nélkülem is.Van egy külön élete nélkülem, amíg én ugyanott tartok mint régen.Az is zavar, hogy egyidősek vagyunk és sokkal idősebbnek néznek nála.

Más is van hasonló szituban?

2019. febr. 18. 08:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
7%

Szerintem te rosszul fogalmaztál és nem féltékenységet érzel, hanem jóval inkább a vesztedet.

Te -valószínűleg- már csak egy "szükséges rossz" vagy a feleséged életében, aki csak addig vett téged emberszámba amíg be nem indult a karrierje. Most már nem vagy neki elég jó, hiszen mára már "saját baráti köre van", és inkább velük tölti a szabadidejét mint a férjével. Gyanítható, hogy a baráti köre kitermel majd a feleségednek egy új lovagot is.

(Vagy már rég meg is van?)

2019. febr. 18. 10:14
 12/17 anonim ***** válasza:
5%
Nem akarok vészmadárkodni, de azzal, hogy külön jár el "edzeni" (?) meg külön programokra, nagyon megcsalás gyanúsnak látszik. Érdemes lenne utánajárni, és rákérdezni. Vihar előtti csend.
2019. febr. 18. 10:50
 13/17 anonim ***** válasza:
97%
12: Miért ne járhatna valaki edzeni???? És általában külön szokták, nem párosan.
2019. febr. 18. 10:54
 14/17 anonim ***** válasza:
97%

Engem ez a helyzet pont arra ösztönözne, hogy még többet tegyek, nem azt, hogy leülök irigykedni. Gondold át miben tudnál fejlődni, hova tudnád gyarapítani a tudásod, képességeid stb.

30N

2019. febr. 18. 11:25
 15/17 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem Te nem féltékeny vagy, hanem egyszerűen csak irigy
2019. febr. 18. 14:05
 16/17 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem is irigy vagy és ez nem túl szép dolog egy kapcsolatban. Nekem is volt egy ilyen exem aki képtelen volt örülni a sikereimnek mindig csak azt nézte, hogy nekm miért van ez meg az, mikor neki meg nincsen. Én is kicsit zárkózottabb voltam mielőtt megismerkedtünk, eljártam az ő társaságával bulizni, azóta kicsit nyitottabb lettem, többet eljárok társaságba és elég sok barátot szereztem, mindezt nélküle. Évekig azt hallgattam, még mikor már nem voltunk együtt, hogy ő miatta vagyok most az aki és nélküle egy senki lennék kb. Inkább örülj annak, hogy sikereket ér el a munkájában, annak, hogy vannak barátai és hogy boldog az élete. Ha te nem vagy megelégedve azzal ahol most tartasz az csak is rajtad múlik és csak te tudsz változtatni ezen. Ne a barátnődtől várd el, hogy kevésbé legyen ambiciózus csak azért mert te nem vagy az és nem tetszik, hogy ő sikeresebb mint te.
2019. febr. 18. 16:30
 17/17 anonim ***** válasza:
42%
Nem irigy vagy, hanem a feleséged már nem ugyanaz a nő akibe beleszerettél, ennyi történt. Ez megesik, emberek vagyunk, változunk. Ülj le vele beszélni, több közös programotok legyen újra, ne mászkáljon el annyit, legyen veled többet. Valószínűleg annyira belebuzult abba, hogy most végre valakinek hiszi magát, hogy elfejti ápolni a házasságát, illetve, a leírtak alapján el is felejtette, hogy házasságban él, csak a saját életével foglalkozik, amiben valószínűleg te is sáros vagy. Szóval szedjétek össze magatokat. 27/N
2019. febr. 18. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!