Szerintetek jogosan vagyok úgymond féltékeny a testvéremre?
Sajnos be kell látni, hogy bizony a szülők kivételeznek némelyik gyermekükkel, és előfordul, hogy jobban is szeretik a másikat. Te sajna pont nem a kedvencük vagy.
Ez ellen nem tudsz mit tenni, ha ezekre a különbségtevésekre nem jöttek rá maguktól (kocsi&jogsi stb), akkor szerintem már az elbeszélgetés sem segít nálluk.
Egyedül a beletörődés amit tehetsz, vagy mindent amit eddig tettél (illetve továbbtanulás), 150%-ban viszed véghez. Hátha ebből rájönnek, hogy te sem vagy selejt, és bizony te sem érsz kevesebbet a tesódnál. Ha a végén a fejükhöz kapnak, akkor meg te döntöd el, hogy érdemes-e tovább foglalkozni a szüleiddel.
Mi az az FSZ képzés?
Egyébként én a helyedben sarokba szorítanám őket és megkérdezném, hogy a testvéremnek miért fizetnek mindent, miközben nekem semmit. Csak kíváncsiságból, engem tényleg érdekelne, hogy erre mit mondanak.
Tenni nem sokat tudsz, keress teljes munkaidős állást. Ha nem a szakmádban, akkor máshol. Még egy gyárban is jobban keresel, mint diákmunkával.
Tedd szépen félre, aztán minél előbb menj albérletbe. Nem fogsz lemaradni semmiről, nincs mindenki olyan helyzetben, hogy mindent a feneke alá tegyenek, ez van. A többség nem ér célba 21-22 évesen.
Otthon meg ne segíts annyit, persze hogy lenéznek, ha annyit dolgozol a házban, mint egy cseléd, és mindent megcsinálsz helyettük.
Pláne ilyen embereknek ne tegyél szívességet, akik így bánnak veled.
Ne legyél úgymond féltékeny,járd a saját útad,és majd nézzd meg tesót 5-10 év múlva,hol lesz,és Te hol leszel!
Aki többre viszi,az Te leszel, ezt most boritékolom!
Úgyhogy csináld tovább amit eddig,teremtsd meg magadnak amire vágysz,amit el akarsz érni. Sok sikert kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!