Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikor múlik el a szerelem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor múlik el a szerelem? (totál reménytelen)

Figyelt kérdés
1 éve tart. Mikor jutok el odáig, hogy mást is úgy tudok szeretni, mint őt, és képes vagyok elszakadni? Persze próbálkozom mással is, randizok, ismerkedek. De még ha fantasztikus pasival randizgatok is, akkor is csak Róla álmodozom utána... Mikor lesz ennek vége?
2008. nov. 9. 11:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Ilyen a szerelem...az én problémám is ugyanez sajnos

Randizz ismerkedj továbbra is!! egyszer majdcsak elmúlik..tudom nem könnyű de én is ezt fogom tenni. Lehet hogy megint hosszú hónapok vagy akár évek kellenek hozzá..de sok kitartást

2008. nov. 9. 12:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

ismerős téma!

sajnos szintén én is beleestem ebbe és még rosszabb hogy elég sűrűn látjuk egymást! Próbálj többet fordítani magadra a hobbydra a barátaidra!és ha ő volt az igazi akkor sajnos nem fogsz senkit ugy szeretni mint őt!legalább is én nem tudok! viszont szeretni máshogy is lehet és lehetsz ettöl még nagyon boldog!!!csak engedj kicsit!kívánom hogy légy boldog!!!!

2008. nov. 9. 14:49
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm! Én is szurkolok nektek, hogy megtaláljátok a boldogságot!
2008. nov. 9. 14:50
 4/5 anonim válasza:

megnyugtatlak... nem fog elmúlni... én is ugyan ebben a cipőben járok... csak én 7 éve szeretek valaki.. közben már volt két komoly kapcsim is... és csak nem múlik :S

20/L

2010. márc. 5. 00:44
 5/5 anonim válasza:
Utolsó hozzaszóló vagyok. Már 13 éve....
2016. júl. 15. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!