Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mindig csak tökéletes állapotban mutatkoztok a párotok előtt?
Kezdem néha azt hinni, én vagyok az egyetlen, aki nem.
Ha nem megyek sehová aznap, nem festem ki magam.
Otthon többnyire cicanacit vagy farmert hordok, meg olyan pólókat, amiket utcára már nem vennék fel.
Van egy farmerem, ami több helyen lyukas, már csak a jóindulat tartja össze, azt szoktam felvenni, ha takarítok, vagy olyasmit csinálok, ami kosszal járhat, mivel nem kár érte. A párom még egyszer sem szólt semmi rosszat erre.
Illetve reggel katasztrofális volt a hajam, mert holnap már meg kell mosni, de erre se szólt semmit, csak annyit, hogy az én dolgom (szárazsamponnal helyrehoztam végül).
Olyan sokan mondják, hogy az ilyesmi végül megcsaláshoz vezet, ha az ember lánya sokszor mutatkozik nem reprezentatív állapotban a párja előtt, mert a férfiak vizuális típusok.
Dehogyis. Otthonra én is laza pólókat, kényelmes ruhákat veszek fel. Ebbe beletartozik a szakadtkás/utcára már nem hordott pólók, meg szeretem ezeket a kényelmes alvós nacikat, amelyek adott esetben eléggé szét vannak mosva és hordva. :D Mondjuk utcára/dolgozni sem kosztümben meg magassarkúban járkálok, hanem olyan cuccban, amiben jól érzem magam. De szerencsére a párom és én is kissé csövesek vagyunk, így egyikünk se csinál ebből problémát.
Hát nem tudom. Ha meg fog csalni, akkor nem emiatt fog. Ha meg mégis, akkor nem kár érte. De amúgy nem tartom valószínűnek.
Szerintetek a férfiak mit tesznek meg azért, hogy szexik maradjanak egy kapcsolatban? Lóf.szt.
Általában a pasim igényességi szintjét figyelem, ha ő nagyon elhagyja magát, akkor nincs semmi joga számon kérni rajtam, hogy kócos a hajam. De valószínű, hogy ebben az esetben inkább kidobom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!