Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti meddig néznétek el a párotoknak komolyabb viták nélkül, hogy munkanélküli?

Figyelt kérdés

Tegyük fel tanult személyről van szó, aki eddig dolgozott átlagos bérért.

Jelenleg munkanélküli, fogyóban lévő tartalékkal (részben a párjának kell eltartani).

Próbálkozik, igyekszik állást keresni, de mindent nem vállal el és ezt a párja sem szeretné, mert hátrány lenne a későbbi munkái során egy éjszakai takarítós múlt.

Rólam van szó, már 2 hónap után felmerülnek apróbb viták, 30 éves koromhoz közelítő, gyermektelen, nő vagyok. Írtam, hogy részben a párom tart el, de alacsonyabbak az igényeim így, hogy most nem dolgozom.

2019. febr. 14. 13:29
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
58%
Én sem válalnék éjszakai takarîtást, és nem azért mert lenézem. Diplomás nö vagyok, javarészt irodai munkákat csináltam, mikor megismerkedtem akkori párommal, aki szakmunkás volt. Neki amit én csináltam nem volt munka. Munkanélküli lett, eltartottam hosszú hónapokig a "nem igazi munkàm"-ból. Eljötta vàlsàg én elvesztettem az àllàsom. 2 hét utàn közölte, hogy ő nem fog engem eltartani, menjek el akàr takarîtani is, de hozzak haza pénzt! Azóta eltelt 10 év. Ő tovàbbra is szakmunkàs, a pénzt szórja , 5 ft megtakarîtàsa nincs. Nekem azóta lett jó àllàsom, màsodik diplomàm, sajàt lakàsom még egyedül hàzassàg előtt, majd csalàdom. Soha többet nem lennék együtt ilyen emberrel. Persze, mikor ő volt munkanélküli ő nagyon tudott vàlogatni, hogy ide nem oda nem. Ha elvàrja tőled, hogy akàr éjszaka takarîts, lapàtolj az àllatkertbe szart vagy bàrmit csinàlj, úgy hogy pl van egy diplomàd, két nyelvvizsgàd, tedd lapàtra azonnal.
2019. febr. 19. 12:52
 32/33 anonim ***** válasza:
"Munkanélküli lett, eltartottam hosszú hónapokig" - Nem kellett volna...
2019. febr. 19. 12:55
 33/33 anonim ***** válasza:

Nyilván más azért az is, ha a szándék megvan, mintha elereszti fülét farkát.

Tehát nem annyira időfüggő.

Ha mindent elkövet, hogy bevételforráshoz jusson, de nem jön össze neki, azzal nem tetézném az amúgyis kudarcélményes életét, hogy még bántsam, érzelmizsaroljam pluszban. Hiszen attól nem fog hamarabb rendeződni az élete, hogyha nem a szövetségese vagyok a bajban, hanem még én is lehúzom.

Ellenben ha valaki szándékosan rájátszana a jóindulatomra, hogy úgyis eltartom és szarik bele, annak egy nap után már elmondanám, hogy ezzel magát a kapcsolatot veszélyezteti.

2019. febr. 20. 12:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!