Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti meddig néznétek el a párotoknak komolyabb viták nélkül, hogy munkanélküli?
Tegyük fel tanult személyről van szó, aki eddig dolgozott átlagos bérért.
Jelenleg munkanélküli, fogyóban lévő tartalékkal (részben a párjának kell eltartani).
Próbálkozik, igyekszik állást keresni, de mindent nem vállal el és ezt a párja sem szeretné, mert hátrány lenne a későbbi munkái során egy éjszakai takarítós múlt.
Rólam van szó, már 2 hónap után felmerülnek apróbb viták, 30 éves koromhoz közelítő, gyermektelen, nő vagyok. Írtam, hogy részben a párom tart el, de alacsonyabbak az igényeim így, hogy most nem dolgozom.
Nyilván más azért az is, ha a szándék megvan, mintha elereszti fülét farkát.
Tehát nem annyira időfüggő.
Ha mindent elkövet, hogy bevételforráshoz jusson, de nem jön össze neki, azzal nem tetézném az amúgyis kudarcélményes életét, hogy még bántsam, érzelmizsaroljam pluszban. Hiszen attól nem fog hamarabb rendeződni az élete, hogyha nem a szövetségese vagyok a bajban, hanem még én is lehúzom.
Ellenben ha valaki szándékosan rájátszana a jóindulatomra, hogy úgyis eltartom és szarik bele, annak egy nap után már elmondanám, hogy ezzel magát a kapcsolatot veszélyezteti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!