Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti meddig néznétek el a párotoknak komolyabb viták nélkül, hogy munkanélküli?

Figyelt kérdés

Tegyük fel tanult személyről van szó, aki eddig dolgozott átlagos bérért.

Jelenleg munkanélküli, fogyóban lévő tartalékkal (részben a párjának kell eltartani).

Próbálkozik, igyekszik állást keresni, de mindent nem vállal el és ezt a párja sem szeretné, mert hátrány lenne a későbbi munkái során egy éjszakai takarítós múlt.

Rólam van szó, már 2 hónap után felmerülnek apróbb viták, 30 éves koromhoz közelítő, gyermektelen, nő vagyok. Írtam, hogy részben a párom tart el, de alacsonyabbak az igényeim így, hogy most nem dolgozom.

2019. febr. 14. 13:29
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
85%
7 évig toleráltam, hatalmas hiba volt, en vagyok a nő. Mindig volt vmi kifogás, melyik munka miért nem jó. Én a pici születése után 3-4 hónappal már dolgoztam otthonról, tartott a 2. gyerek 4 éves koráig. Az nekem más, ha egy nő pár hétig-hónapig nem talál munkát.
2019. febr. 14. 14:43
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

Én akármeddig, keresek én is annyit,hogy normálisan éljünk.

Nem b_szogatnám egyáltalán.

2019. febr. 14. 14:43
 13/33 anonim ***** válasza:
42%
Ha ez neki probléma, akkor nem a párod, hanem a lakótársad extrákkal.
2019. febr. 14. 14:53
 14/33 anonim ***** válasza:
93%

Ha tényleg próbálkozik, bármeddig, amíg a tartalékunk kitart.

Ha én kerülnék ilyen helyzetbe, hogy nincs munkám szinte azonnal keresnék valami részmunkaidős állást, akár egy eladóit, bármit, ami mellett tudok nézelődni kényelmesen. Nem szeretnék mindent az ő vállára tolni, kényelmetlen lenne.

2019. febr. 14. 14:54
 15/33 anonim ***** válasza:
84%
Hát ilyen hozzáállással, hogy "hátrány lenne egy èjszakai takarítós múlt" egyetlen napig se. Ez hülyeség, és csak kifogás, hogy ne kelljen dolgozni. Egyébként fél évet volt munkanélküli a férjem még a gazdasági válság idején. Eszembe se jutott, hogy ezért elhagyjam.
2019. febr. 14. 15:13
 16/33 anonim ***** válasza:
56%
Ha tőlem várná el, hogy eltartsam, semeddig, mert erre nincs anyagi kapacitásom. Ha a családja támogatná anyagilag, akkor addig, amíg látnám rajta, hogy nem kényelmesedik bele, hanem tényleg ki akar kerülni belőle. Lehet alja melóból is előrébb lépni, én is megtettem.
2019. febr. 14. 15:32
 17/33 anonim ***** válasza:
84%

A te helyzeted abban különbözik, hogy nő vagy és a társadalom ezt jobban tolerálja. Vannak olyan nők akik egyáltalán nem dolgoznak, mert anyagilag megteheti a párjuk hogy fizeti a költségeit. Ha visszatekintesz a történelemben a nők munkavégzése csak az elmúlt évszázad óta elfogadott.

Fordított esetben ez nem lenne elfogadott.

A férfiak szemében (aki anyagilag megteheti) nem olyan hatalmas probléma, hogy a nő nem dolgozik. Gondolom nálatok nem ez a helyzet vagy a párod más gondolkodású.

2019. febr. 14. 16:05
 18/33 anonim ***** válasza:
20%
Az idő hossza valamelyest aránylik a várt állás presztízsének. Komoly beosztás esetén akár egy-két hónapig elhúzódhat a felvételi eljárás( mert pl több körös). Az olyan meló hogy bemegyek valahova csak dumálni szó szót követ és kiderül hogy kéne egy ember azonnali kezdéssel mittudomén mire.... hát az bizony csak olyan színvonalú meló is. Tehát én is az 1. válaszolónak mondanám hogy lassan a testtel
2019. febr. 14. 16:15
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Azért azt is vegyétek figyelembe, hogy van, aki megteheti, hogy vár az álommelóra, és van, aki nem, mert olyan az anyagi helyzetük. Illetve azért vannak cégek, ahol jók az előrelépési esélyek cégen belül, és nem probléma az alján kezdeni, mert ha valaki ügyes, nem ragad le ott, van, ahol kihalásos alapon megy az előléptetés, szóval esély sincs egyből álommelóra, de idővel lehet, meg úgy is lehet nézni, hogy minden munka egy tapasztalat, és nem tudni, mire lesznek jók azok a munkakapcsolatok egyszer.
2019. febr. 14. 16:23
 20/33 anonim ***** válasza:
73%

Az éjszakai takarítós múltad akkor okoz problémát az előmeneteled kapcsán, amennyiben beleírod az önéletrajzodba.

32/f

2019. febr. 14. 17:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!