Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, melyiket fogadnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, melyiket fogadnátok el könnyebben?

Figyelt kérdés

Ha a barátnőtök nem éppen modell alkat, de nem is túlsúlyos, normál súlyban van, viszont olyan hibákkal, hogy a hasa nem tökéletesen lapos, a combjai kicsit vastagabbak. Viszont a melle nagyobb, kerek, nem lógós, és a dereka is vékony.

Vagy lefogy vékonyra, lapos has, vékonyabb összhatás, viszont összeesett, lógó, kicsi, tejeszsacsi mellek a fogyás miatt.

2019. febr. 14. 11:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez így értelmetlen kérdés. A barátnőm később a feleségem lett gyereket akart lett gyerek is. Most éppen logo mellei vannak, de ez ilyen. Ha nem lett volna gyerek pár evvel később ugyanúgy megereszkednek a mellei.

Ezzel full tisztában vagyok , innentol teljesen mindegy a párom , vele vagyok és kész.

Pár szűz gyerek meg sok nő pörög ezen a logó nem lógó mell kérdésen miközben ezer másik dolgot is lehetne a másikon kritizálni de teljesen felesleges.

Értelmes felnőtt ember nem ilyen apróságok alapján dönt.

2019. febr. 14. 12:02
 12/16 anonim ***** válasza:

mind a kettőt elfogadnám, mert szeretem.

32/F

2019. febr. 14. 13:06
 13/16 anonim ***** válasza:
Így látatlanban az első, de a másodikkal sincs bajom.
2019. febr. 14. 13:48
 14/16 anonim ***** válasza:
22%
Ebben a tekintetben én nem kötök kompromisszumot. Vagyis eleve ilyen lány nem lenne a barátnőm. Csak a vékony, feszes testű, kis mellű lányok jönnek be, ahol szóba sem jöhet a legenyhébb túlsúly vagy lógó cici sem...
2019. febr. 14. 13:57
 15/16 anonim ***** válasza:
Egyikkel se lenne bajom, ahogy ő jobban érzi magát.
2019. febr. 14. 14:48
 16/16 anonim ***** válasza:
A comb alapból sokaknál nem olyan, mint a neten látható nőknél, így okés lenne minden.
2019. febr. 14. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!