Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlsúlyos csajok, ti hogyan fogadnátok, ha a pasitok bevallaná, hogy háj fétise van?
Figyelt kérdés
Ami azt jelenti, hogy izgatja a háj, az úszógumik, a hurkák látvanya. Még a narancsbőr és a striák is csak szexibbé tesznek számára egy nőt.
Talán enyhe feeder hajlama is van. (de itt nem arra kell gondolni, hogy amiket a tv-ben mutogatnak elriasztásként...)
Ugyanakkor nem csak fétise kiéléseként tekintene rátok, hanem szeretne is bennetek.
2018. febr. 20. 19:32
1/14 anonim válasza:
Kidobnám. Inkább olyan barátom legyen, aki támogat az egészséges életmódban, amit követek.
2/14 A kérdező kommentje:
#2 Nem tudom, hogy a kettő miért zárná ki egymást...
2018. febr. 20. 19:35
3/14 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ez a fetise a páromnak, de imádja a testem és tetszenek neki a striak is. De mindenem imádja.
4/14 anonim válasza:
Azért zárja ki, mert ne izguljon mellettem kövér nőkre, miközben én jól nézek ki, és öt perc alatt találok olyat, akinek én vagyok a tökéletes. Ahogy én se lennék együtt egy kövér férfival, ha közben a vékonyakra bukom.
5/14 A kérdező kommentje:
#4 Fura gondolkodás, amúgy az se zarja ki egymást, hogy valaki a vékony és a túlsúlyos személyeket is vonzónak találja, bár ez nem gyakori az tény...
#3 Ki tudja... :D Lehet az is, hogy csak téged szeret nagyon, ha pedig így van simán lehet, hogy szinte bármilyen alakod lenne imádna. :)
2018. febr. 20. 19:41
6/14 anonim válasza:
Ha túlsúlyos lennék, nyilván azért lenne velem a párom, mert hájfétises, nem?
7/14 A kérdező kommentje:
#6 Nem...
2018. febr. 20. 19:45
8/14 anonim válasza:
#5 Lehet persze, hogy mindkettő bejön neki. De nekem ez a feeder hajlam is riasztó, nem tudok többet enni napi egy adag főtt ételnél és valami turmixnál reggelire, nekem ez bőven elég, szóval kiakasztana, ha tukmálni akarna kajával.
9/14 A kérdező kommentje:
#8 Persze ez érthető, igazából itt is mindenki más, aki normális az nyílván nem erőszakolja a párjára, különösen ha tényleg szereti. Ugyanakkor vannak olyanok akik csak a fétisüket akarják kiélni a másikon.
2018. febr. 20. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!