Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy fogadnátok ha pasitok nem akarna veletek aludni?
Én ennek csak örülnek mert imadok egyedül aludni sőt nehezen viselem ha bárki is alszik mellettem. Szóval egyáltalán nem bánnám a dolgot nem haragudnek , örülnek neki hogy egyedül aludhatok és ki aludhatom ,pihenhetem magam
N24
Cím alapján első gondolatom egy olyan kapcsolat volt, ahol már összebútoroztak. Mert előfordul, hogy két ember alvási szokásai nem férnek össze és rendszeresen csak zavarnák egymást a pihenésben.
De külön élve, ritka közös éjszakázással egy ilyen kérés nagyon kiábrándító volna. Nem haragudnék, csak azért lelombozna, hogy ennyire nem vágyik a barátom a közelségemre. Mint egy öregember: egy kis kényelmetlenséget, egy kevésbé pihentető éjszakát nem ér, hogy együtt legyünk.
Nem akadékoskodnék, de meglepne, hogy a párom ennyire halvérű.
Ha meg is értenèm, az lenne a reakcióm, hogy
- nem kellek eléggé (plàne ha egy ideje nem talàlkoztunk)
- hacsak nem vagyok én is magànyos farkas aki egyedül szeretne aludni (de mivel ő kérte, gondolom nem) akkor nem tudod azt nyújtani a kapcsolatban amit elvàrok, vagyis nem azonosak az igényeink,
- a te akaratod/gondjaid érvényesülnek az enyémmel szemben, hiàba szeretnék veled lenni, te tojsz rà, mert úgy kényelmes NEKED
- tehàt hosszú tàvon nincs keresnivalónk egymàs mellett.
Voilà...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!