Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok hogy fogadnátok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hogy fogadnátok ha párotok nem szeretne veletek szilveszterezni?

Figyelt kérdés
Barátnőm nagyon szeretne velem szilveszterezni,de én szeretnék itthon lenni.Szeretnék a családommal lenni és egy nyugodt szilvesztert tartani mint régebben.Amúgy is a barátnőm kezdem úgy érezni hogy nagyon erőszakosan magához akar láncolni.Folyton találkozni akar,meló miatt fáradt vagyok,már rég volt egy olyan nap amikor egyedül itthon azt csináltam amikor kedvem volt.Szingliként annyira szeretem volna párt,de már kezdem úgy érezni hogy szingliként jobb életem volt.
2018. nov. 29. 18:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%

Ezek szerint a párod nem tartozik a családhoz.

Ez nagyon szomorú.

2018. nov. 29. 18:28
 2/13 anonim ***** válasza:
19%

Mi az eddigi 5 Szilveszterünkből 2-t töltöttünk együtt. Semmi baj, ha máshol lennél, nem csak állandóan és mindig vele akarsz lenni.

Ez ahogy így elmondtad, hogy a szűk családdal szeretnél lenni úgy, mint a régi szép időkben, tök érthető.

2018. nov. 29. 18:28
 3/13 anonim ***** válasza:
6%
1: Nem, mert nem vérrokon és még közös gyerekeik sincsenek. A kérdező családja sem tartozik hozzá a párjához. (Csak hogy a fordítottját is lásd annak, amit mondtál.)
2018. nov. 29. 18:29
 4/13 anonim ***** válasza:
95%

3. Akkor szerinted az én férjem sem a családom része mert nem vérrokon és nincs gyerekünk?

Az ember párja is a család része lesz attól fogva hogy ők egy pár.

2018. nov. 29. 18:32
 5/13 anonim ***** válasza:
70%

Hát én nem nagyon tűrném meg ha a párom nélkülem járna el bulizni meg kocsmázni.(épp ezért kerülöm is inkább az ilyen nőket)De a családi vagy szükbaráti könnyed szilveszterezésben miért ne vehetne részt?

32/f

2018. nov. 29. 18:32
 6/13 anonim ***** válasza:
93%

Szeret téged és időt szeretne tölteni veled.

Esélyét legyen o is veletek otthon

2018. nov. 29. 18:39
 7/13 anonim ***** válasza:
5%

De aranyos kis érzelmi zsarolás így elsőre :). Nem, a barátod/barátnőd nem a családod, a férjed/feleséged családod.

32/f

2018. nov. 29. 18:50
 8/13 anonim ***** válasza:
92%

Egy normális kapcsolatban a párod is a családod része, mindegy hogy nem férjed/feleséged.

Az hogy vannak akik ezt nem így gondolják az elég szomorú.

2018. nov. 29. 18:52
 9/13 anonim ***** válasza:
82%
A magahoz lancolos es a szinglikent jobb volt reszig azt mondtam volna, hogy semmi gond, en is szeretem a csaladomat ezert megertem masok erzeseit is. Viszont nalad tobbrol van szo, te unod szegeny lany fejet. Erre meg inkabb nem mondok semmit.
2018. nov. 29. 19:10
 10/13 anonim ***** válasza:
26%
Mi ezért nem logunk férjemmel folyton egymás seggébe mert ide vezet ez.. Nem hal bele senki még egy hét külön töltött nyaralásba sem nem h egy szilveszter estébe,szomorú ha nincsenek barátai és nélküled kb lélegezni se bír, olyan életképtelen. Ide vezet ez az állandó egymáson lógás,(bizonytalan nők mániája) h előbb utóbb sok lesz a másik és inkább teher lesz mint társ akivel szeretünk lenni inkább az lesz akitől menekülnénk leráznánk és felüdülés ha legalább egy orára nincs velünk..
2018. nov. 29. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!