Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok hogy fogadnátok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hogy fogadnátok ha párotok nem szeretne veletek szilveszterezni?

Figyelt kérdés
Barátnőm nagyon szeretne velem szilveszterezni,de én szeretnék itthon lenni.Szeretnék a családommal lenni és egy nyugodt szilvesztert tartani mint régebben.Amúgy is a barátnőm kezdem úgy érezni hogy nagyon erőszakosan magához akar láncolni.Folyton találkozni akar,meló miatt fáradt vagyok,már rég volt egy olyan nap amikor egyedül itthon azt csináltam amikor kedvem volt.Szingliként annyira szeretem volna párt,de már kezdem úgy érezni hogy szingliként jobb életem volt.
2018. nov. 29. 18:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
16%

77%. Értem amit mondasz, de akivel pár hónapja vagyok együtt ilyen alapon az is a családom. Akkor ugye az exeitekkel együtt ülitek a karácsonyt remélem, hiszen a családotok. Amennyiben nem, akkor hogy lehettek ilyenek a családotokkal?

Nagyon jól hangzik ez a párom a családom, csak sajnos a gyakorlatban baromira nem így van.

32/f

2018. nov. 29. 19:31
 12/13 anonim ***** válasza:
90%

Az exem egykor a családom része volt, de mivel szakítottunk már nem az.

Nyílván bemutatod a párod a családodnak/szüleidnek és ha elfogadják mint párodat, akkor nyílván a családba is befogadják. Ha viszont nem fogadják be és te a párodat választod akkor onnantól kezdve ő lesz a te családod.

2018. nov. 29. 19:39
 13/13 anonim ***** válasza:
95%

Nálunk alap, hogy a barátommal együtt töltjük a szilvesztert... szóval számomra furcsa, hogy ha valaki szereti a másikat, miért nem akarja vele tölteni...

Bár mi "csak" másfél éve vagyunk együtt, szóval ez lesz a második közös, de soha fel sem merült eddig, hogy külön töltenénk.

Szerintem ha ennyire vágysz a magányra (barátom is ilyen), akkor ne a szilvesztert töltsétek külön, hanem legyenek olyan napok, amikor magaddal foglalkozol. És ülj le erről beszélni a barátnőddel.

Nekem is mondta a párom, mert én is még a mai napig sok időt vele szeretnék tölteni, de ő mondta, hogy ő szeretne a barátaival is lenni. A kérés teljesen jogos, de én sokáig azt hittem, hogy engem nem szeret.

Szóval üljetek le erről beszélgetni nagyon mélyen, mert úgy látom ez eddig még nem történt meg.

2018. nov. 29. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!