Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mire gondolnátok ebből?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel egy éve élünk közös háztartásban, jelenleg részmunkaidős állása van, sok időt tudunk így együtt tölteni, össze tudjuk hangolni az időnket. Régebben sokszor szokott keresni akkoris mikor dolgozok, hol telefonon hol messengeren. Az utóbbi időben nem keres, nem hív fel, nem ír nekem, ha én teszem ezeket rögtön válaszol vagy felveszi a telefont. A múlt héten délutános voltam, este 11-kor értem haza a munkából, mindegyik nap a családjánál volt, csak akkor jött el hozzánk mikor én felhívtam, hogy most értem haza, hogyhogy nincs itt. Ilyenkor azt mondja nem akart egyedül lenni stb. Csak nekem fura hogy ennyire megváltozott?
2019. febr. 11. 21:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Még se olyan jo ez a kapcsolat,tapasztalt öreg róka vagyok sajnos,és én is azt hittem csodás a házasságom mindent megadtam, aztán sikerült előbb hazamenni munkábol és rajta kapni a saját ágyunkban a férjem az akkor már évek ota meglévő hölggyel..

58N

2019. febr. 11. 22:58
 12/13 Rockarc ***** válasza:

Szerintem massal foglalkozik, es amikor rairsz, akkor udvariassagbol valaszol. Pontosabban, hogy ne erezd megbantva magad. Ha nem tudjatok megbeszelni, hogy mi a baj, akkor be kene fejezni.

42F

2019. febr. 11. 23:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem először is vesd fel, hogy üljetek le komolyabban beszélgetni. Abból sok minden kiderül, hogy mennyire lesz nyitott erre a beszélgetésre, ha nem akar róla beszélni, vagy esetleg kertel, kerüli a témát, az sokat elmond sajnos. :(
2019. febr. 11. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!