Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mire gondolnátok ebből?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel egy éve élünk közös háztartásban, jelenleg részmunkaidős állása van, sok időt tudunk így együtt tölteni, össze tudjuk hangolni az időnket. Régebben sokszor szokott keresni akkoris mikor dolgozok, hol telefonon hol messengeren. Az utóbbi időben nem keres, nem hív fel, nem ír nekem, ha én teszem ezeket rögtön válaszol vagy felveszi a telefont. A múlt héten délutános voltam, este 11-kor értem haza a munkából, mindegyik nap a családjánál volt, csak akkor jött el hozzánk mikor én felhívtam, hogy most értem haza, hogyhogy nincs itt. Ilyenkor azt mondja nem akart egyedül lenni stb. Csak nekem fura hogy ennyire megváltozott?
2019. febr. 11. 21:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
3%

Miért kéne ott ülnie egyedül? Rabláncon él? Nem lehet programja nem mehet el a barátaival vagy a családjához ,vagy boltba v akárhová nélküled? Lassan a munkája is zavarni fog. .. Remélem lesz esze lelépni tőled,nem jo omen ilyen pasi.

40N

2019. febr. 11. 21:12
 2/13 anonim válasza:
100%

Alabbhagyott a kezdeti lelkesedese,ezzel nincs baj. Ha zavar, kerdezd meg tole, hogy miert nem ir annyit, pedig milyen jol esett...

Es ne kombinalj rogton!;)

2019. febr. 11. 21:16
 3/13 A kérdező kommentje:
Félreértettél. Abszolút nem bánom tőle és nem is zavar. Egyszerűen csak csodálkozom mi történhetett, hiszen eddig nem ilyen volt. És ha őszinte akarok lenni igen, kicsit aggódom is nem-e megismerkedett valakivel, de ezt igyekszem elűzni a fejemből, hiszen jó a kapcsolatunk, hiszem, hogy őszinték is vagyunk egymással. Csak érdeklődöm ki miként látja, dehogy van rabláncon .
2019. febr. 11. 21:17
 4/13 anonim ***** válasza:

hiszen jó a kapcsolatunk,

Akkor nem gondolnál arra h megcsal..

58N

2019. febr. 11. 21:18
 5/13 A kérdező kommentje:
#2 köszönöm, mondtam neki tegnap, miután megint nem volt otthon, annyit mondott, hogy nem akar egyedül lenni, ezt meg is értem :) remélem tényleg csak ennyi
2019. febr. 11. 21:18
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez volt a kezdeti lendulet. Nem kell rosszra gondolni.
2019. febr. 11. 21:23
 7/13 A kérdező kommentje:
Ma már itt sem alszik, azt mondta, hogy mivel holnap úgyis korán kelek otthon alszik... nem tudom mit gondoljak
2019. febr. 11. 22:18
 8/13 anonim ***** válasza:

Figyelj a jelekre,van ott már neki jelölt v szimplán nem akar veled lenni ennek az okát te tudod h mit tettél v épp nem tettél meg..

36N

2019. febr. 11. 22:26
 9/13 Karena26 ***** válasza:
Vagy szörnyen horkolsz, vagy a barátnőd szépen hátrál ki a kapcsolatból. Vagy mindkettő.
2019. febr. 11. 22:37
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, figyelek inkább, eddig csak egy gyenge kis kétely merült fel bennem, mostmár kezdek izgulni.
2019. febr. 11. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!