Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mèrt csinálja ezt? Hogy kezeljem?
Párom kitörőlte a kèpeket amiket küldtem neki messengeren (sexi fürdőruhas kèpek).ez mèg nyáron volt,ès most vettem èszre hogy átakartam küldeni maganak egy kèpet.
Megkèrdeztem tőle hogy mèrt törölte ki a kèpeket,azt mondta: nehogy valaki meglassa őket mert már egyszer valaki felakarta tőrni a facebookját..de ezt nem hiszem el mert ugyan az a google fiokunk ès meg egyszersem jelzett ilyenről a telefonunk.
A másik törtènet az tavaly tèlen volt.
Akkor is csináltam neki egy
Sexi kèpsorozatot de az
teljesen más volt mint a fürdőruhás.
Ezt valenteín napra kèszitettem neki.Ott sexi fehèrnemüben pozóltam neki (fèlmeztelen kèpek).
Akkor is règi kèpeket nèzegettem ,
mire feltünt hogy nincsenek meg a kèpeim .
Ezek a kèpek a google Driver ben vannak.
Tudjátok hol találtam meg a kèpeket a kukában?:(
Akkor is rákerdeztem arra is azt mondta nehogy valaki meglássa.
Hozzateszem senkinek nemadja oda a atelefonját.
Mindig nála van nèg wcre is magával viszi .
Szóval igy nehèz lenne bárkinek is meglátnia.
Nagyon rossz èrzès :(
Volt már valaki ilyen hezetben?
Lehet hogy már nem szeret.:(
Miért nem lehet egyszerűen elhinni, hogy hiába még ha wc-re is magával viszi a telóját, szerinted ez a hackereket hol érdekli? Vagy egy rosszakaróját?
Te egy sötét kamrában élsz, hogy nem tudod, hogy simán feltörhetően a fiókok és állandóan hangoztatják, hogy semmi ilyet ne küldjünk neten, mert ezzel visszaélhetnek? Ha van otthoni nyomtatód, miért nem nyomtatod ki, teszed bele egy borítékba és így adod oda neki?
A saját h..lyeséged miatt kelted a frusztrációt.
Én facebook-on nem is engedtem képet küldeni. Inkább Skype. Pont ezért. Bármikor bárki előveheti, a skype is biztos lementi egyébként, de azért próbálom annak csökkenteni a lehetőségét, hogy kikerüljenek. Nem kell feltörni sem, elég ha valaki elveszi a telefonját.
A volt osztálytársamékról úgy derült ki, hogy szexfilmet csináltak, hogy a srác részegen ide adta a telóját, hogy ne unatkozzak, ő bealudt én pedig megtaláltam. Ami felkerül a netre, az onnantól nincs biztonságban. Neked is lehetne nagyobb felelősséged. Tök aranyos vagy, hogy kedveskedni akarsz neki, de én nagyon nem örülnék, ha mindenféle félmeztelen pózolós szexi kép kerülne ki a barátnőmről, amit nekem csinált szeretettel, hogy aztán idegenek csámcsoghassanak rajta.
Igazatok van.
De lètezik rejtett mappa is oda be tudta volna tenni. Nem?
Ès a fürdőruhás kèpek ,strandos kèpek akkor azokat mèrt töröte ki.
Azok normalis kèpek .ilyenre gondolok hogy pl.napozós kèp...
Te nem is a párodba vagy szerelmes, hanem a saját magadba, a testedbe. Ha a párodba lennél, nem tolnád állandóan az arcába az olyan képeid, amik őt nem érdeklik, csak hogy a saját egodat simogasd.
Amúgy meg nem sexi, hanem szexi. Legalább ezt tanuld meg leírni helyesen, ha már csak ekörül forog az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!