Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm egész hétvégét a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm egész hétvégét a barátnőjénel tölti?!

Figyelt kérdés

///Korunk: 23-24///

5 év együttlét után, 1 hónap kulonlakat beszéltünk meg( sok volt a vita)//elméletben nem keressük ez idő alatt egymást//

Az első héten minden nap beszélgettünk 3x találkoztunk ...régebben megemlítette, szeretne a barátnőjénel aludni..ekkor látta a reakciom, hogy nem tetszik.

Visszatérve, péntek este 20h tol nagyjából eltűnt facebooktrol....

Rakerdeztem, hogy.netan nem alszik otthon...erre az a válasz jött, "hát ezt én honnan gondolom"

Itt már gyanús, lett hogy nem tagadta le kapásból hanem vissza kérdezett

Csaladtagjatol megtudtam, hogy egyik barátnőjénel alszik ne aggodjak( elmúlt 5evben 1x se volt ilyen)

Mondom okés, írtam neki ....erre én lettem lebaszva azért nem mondta el mert múltkor is húztam a számat stb

Eddig egész nap Facebookon volt most meg napi 2x volt fent.2-2-percre.

Kezd gyanús lenni a dolog. Mert pénteken elment otthonról .,és már vasárnap reggel van és nincs meg otthon.

Szerintetek valóban baratnonel lehet ?

Szeretném azt hinni reménykedni..

Nem reagál semmi egész hétvégén Facebookon telefont nem veszi fel

Lehet csak kikapcsolódásra vágyik vagy mi?

2019. febr. 10. 08:16
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
49%

Komám, a kérdés jobban megfelelne a valóságnak, ha az lenne, hogy a barátnőm az egész hétvégét egy másik pasival tölti? :D

Ne aggódj, ez ahogy írták, teljesen tipikus.

Ha a nő szünetet kér, akkor azon már kár aggódni, más dugja.

Nálam is ez volt.

Nonstop műbalhé, majd mikor jött a szünet, akkor kb annyit nem lehetett tőle kérdezni, hogy miújság, a hülye kb saját maga kérdezett vissza, hogy ugye most nem gondolom azt, hogy negcsalom?

Nem is volt levágós :D

Most szar lesz, de majd találsz valami épkézláb nőt, aki azért ügyesebb lesz, ha arról van szó, hogy félre kell lépni. :D

Bár ez nem félrelépés, most építenek le.

2019. febr. 10. 09:31
 12/27 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem a barátnőd megcsalt, pasival van.

Bár azt is megértem, hogy elege lett abnól, hogy korábban, amikor együtt voltatok, ha akart barátnőjénél aludni, te húztad a szád.

Mi a francos baj van azzal, ha korábban 1-2x egy barátnőjénél aludt volna?! Ez tényleg bekorlátozás volt.

Most meg elharapózott a helyzet, szerintem most nem bői barátnál van.

2019. febr. 10. 09:46
 13/27 anonim ***** válasza:
75%
Mi közöd hozzá mikor hol és kivel van? Külön vagytok éppen, és nem véletlenül. Ilyen viselkedéssel egyedül is maradsz még jóideig.
2019. febr. 10. 09:48
 14/27 anonim ***** válasza:
62%

Mi vezetett idáig? Ez azét elég szélsőséges bár lehet úgy érzi megfullad a közeledben nem kap levegőt mert tudja hogy féltékeny vagy és nem vagy egész önmagadban hanem rá vagy függve. Elképzelhető bármi de ha a barátnőjénél van ha nem ez hogy így eltűnik és egész hétvégét máshol akarja tölteni na ez az ami miatt el kell gondolkodnod.

Erősen gyanítom, hogy ez egy valamilyen oknál fogva haldokló kapcsolat haláltusája, de ne legyen így.

Gondold végig te mit tettél rosszul a kapcsolatban, és hogy a te karaktered vonzó vagy az együttélés során inkább kiábrándító volt. Egy nőt nem elég meghódítani, minden nap meg kell hódítani, de nem úgy hogy nem hagyod levegőhöz jutni, hanem azzal hogy egy vonzó magabiztos személyiség vagy.

A kapcsolat olyan mit a víz ha megmarkolod kifolyik a kezedből.

F/32

2019. febr. 10. 10:56
 15/27 anonim ***** válasza:
54%

Ez szép és jó, de akinek külön utakon járásra van igénye, annak mi a francnak párkapcsolat? Jó a vizes példa, de ha egy normál kapcsolatról beszélünk, akkor a kapcsolat inkább meder, mint víz, amit mondjuk a két folyó váj magának és folyik azon tovább.

Az meg a másik, hogy mi az, hogy az korlátozás, hogy valami tetszik vagy nem tetszik? Ja, hogy fontos, hogy a másik jó pofát vágjon mindenhez? Ha a kérdező meg elmegy a csaja nélkül a haverokkal sörözni vagy bárhová, ahhoz nincs joga a másiknak jópofát vagy éppen savanyú vágni?

Tényleg akinek annyira terhes, hogy kapcsolatban igenis hatással vannak az emberek egymásra és együtt haladnak, az ne éljen kapcsolatban.

A kérdésre válaszolva meg, tuti, hogy félre megy a csaj.

32/f

2019. febr. 10. 12:10
 16/27 anonim ***** válasza:
36%

Ez a nő szánalom a köbön.

Ha más farkát akarja, akkor ne időt kérjen, hanem húzzon a fasba.

2019. febr. 10. 12:16
 17/27 anonim ***** válasza:
34%

Legenyhébb esetet vázolom fel. Rohadt fiatalok vagytok egy 5 éves kapcsolathoz. De minden 17-19 éves lány hű de felnőttnek érzi magát. De ez csak egy darabig tart az enyém 20 volt amikor összejöttünk. Tette a komoly nőt házassag gyerek....közös jövő.

Szóval aztán rájuk jön a bulizhatnék pasizhatnék több szexpartner kipróbálása=> élni akarnak. Szünet arról szól te vagy az élet.

De te olyan buta vagy!!@ szaladsz utána mint egy pincsi kutya. Ahelyett,hogy kamusztorival féltékennyé tennéd. És akkor ő írna ide. Olyan hihető sztori amiben benne van,hogy egy lány rád startolt de te nem tettél semmit(de még tehetel).

Exemre visszatérve

Baratnői vitték bele a rosszba, ök szinglik lettek csalták magukkal...folyt köv

2019. febr. 10. 12:33
 18/27 anonim ***** válasza:
12%
17es vagyok. Szóval. Fiatal vagy mégajd megtanulsz bánni a nőkkel. A példáért lapni fogok de lóimádóként írom. A lány olyan mint a legnemesebb ló. Tudni kell bánni vele,kényeztetni megadni mindent, neki,időnként kefélni de a kötőfék mindig a te kezedben legyen ő menjen utánad,ne te szaladj utána ha szökik,ha meg nem válik be jobb szabadonengedni mint évekig kínlódni a betöréssel
2019. febr. 10. 13:04
 19/27 anonim ***** válasza:
61%

# 15 igen ebben is van igazság, azonban egy kapcsolat nem ilyen egyszerű.

Az olyan kapcsolat ahol az egyik él valójában nem értékeli szereti magát előbb utóbb kóros kórképek bontakoznak ki mint például a féltékenység, eligénytelenedés akár szellemi, akár céltudatosság, akár külső terén.

Egy kapcsolat ezen tagjai akarva akaratlanul de elűzik maguk mellől az akit leginkább meg akarnak tartani. A kölcsönös szeretetből szerelemből szenvedélyből szimpátiából ez esetben szép lassan egyoldalú birtoklási vágy lesz.

Ha bölcs lenne a kérdést feltevő karakter elfogadná és elengedné megpróbálna boldog lenni, és az sem lenne kizárt hogy ezen új személyiséghez ismét vonzódna a történet főhősnője.

Tény hogy egy lelkileg instabil ember előbb utóbb terhes lesz mindenki számára. Senki nem mondta hogy a lány tökéletes lenne, valószínű neki is vannak hibái, de ehhez kevés az információ. Ami információ rendelkezésünkre áll az alapján én ezt a következtetést vontam le.

F/32

2019. febr. 10. 13:41
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Azt írod úgyérzi parancsolgatni akarsz neki. Elmondja ott aludna neked nem tetszik. De ha így is lesed, hivogatod, családját hivogatod az igenis csesztetés hiába írod nem fogod le s gátlod benne s ez elég idegesítő lehet neki.

Gondolom most ha már elvileg szünetben vagytok s aztcsinál amit akar akkor már csakazért is ottaludt.

2019. febr. 10. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!