Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az egesz csak hazugsag volt igaz? En egy nagy hulye vagyok.
Valóban, hormonjaid játékszere lettél és eszetlenüp mindent egy lapra tettél fel: de vesztettél.
Én azért beszélnék a családommal, mert sokszor csak addig van kizárás amíg az illető rá nem jön, hogy rosszul alakította az életét. A mi családunkban is volt kitagadás is mégis együtt ebédeltünk karácsonykor. Megbocsátást lehet nyerni, ha elismerjünk hibánkat.
En is a csaladra szavazok. Meg fognak bocsatani. Volt mar ilyen a tortenelemben, canossa jarasnak hivjak. Nem kell felni, ha latjak mennyire padlon vagy, akkor meg az orrod ala sem fogjak dorgolni, nyalogathatod a sebeid haboritatlanul.
Egyebkent nem kovettel el bunt, meghoztal egy olyan dontest, amit neked kellett meghozni, nem a csaladodnak. Attol, hogy nem sult el jol, nem biztos, hogy nekik volt igazuk. Mindenki a maga karan tanul, most igy visszagondolva a szituaciora te is merlegelheted, hogy vajon ok mit lattak problemanak elozetesen, es mennyire volt igazuk benne? Lehet a kovetkezo parvalasztasnal, mar tudsz belole hasznositani dolgokat. Ne busulj, ez az elet rendje.
42F
Szerintem is próbálj meg hazamenni, a családod szeret, meg fognak bocsátani, ha látják, hogy bánod és tanultál belőle. Nyilván ennek az az ára, hogy a pasit ki kell töröld az életedből.
30N
Gyorsan menj haza ameddig még nem erőszakoskodik, hogy vele maradj. Az ilyen férfiak nem változnak, egyre csak rosszabb lesz.
A családod biztosan haza vár.
Ha a szüleid nem fogadnak vissza, akkor ez drága tanulópénz lesz.
Mikre kényszerít? Illegális dolgok?
Itt az újév, tegyél egy próbát, vedd fel a szüleiddel a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!