Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek higyjek szerintetek?
Szakítottunk párommal 2 hete, de békülgetünk, az én hibámból szakítottunk egyébként.
Exe a mai napig nyomulgat rá, soha nem hagyja hogy el legyen felejtev, de kizárólag azért, hogy ezzel engem bosszantson.
Mikor szakítottunk vissza tiltott az exeit, ez az exe (az elöttem lévő akivel a legtöbb ideig együtt volt) be is jelölte, de párom nem igazolta vissza.
Van páromnak egy barátja, és az ő barátnőjétől gondoltam megkérdezem mit tud erről az egészről. Már békülgetünk ki párommal de érdekelt volna, hogy az exel is történt-e köztük valami. Ez a csaj az exel sincs rosszban. Szerinte nem történt köztük semmi de már azt sem tudom kinek mit lehet elhinni.
Nagyon nem szeretnék átverve lenni. Párom (igaz még nem vagyunk teljesen együtt újra) ő is azt mondja nem akar az exétől semmit.
Tudom, hogy nagyon szerette őt, és ő vele volt eddig a leghosszabb kapcsolata, valamint a csaj is próbál mindig direkt képben maradni.
Nagyon szeretem a párom és szeretném ha megint együtt lennénk de lassam megbolondulok ettől, hogy nem tudom folyik-e valami a hátam mögött meg hogy az ex ennyire a képbe kerül mindig.
Nem feltételezem, hogy újra össze akar párom megint jönni vele de nem 100%ban távolítja el mert úgy kb nem is lehet.
Szerintetek kinek higyjek?
Legszívesebben a nyugalmam érdekében hagynám ezt az egészet és kizárnám az összes ember az életemből aki benne van ebben az egészben, de szeretem a párom 😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!