Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről? Lehetséges 10 évig így élni?
A párom 3 hónapja elhagyott minket.
Két hete egy beszélgetés alkalmával megkérdezem tőle, hogy mi volt velem a baj, legalább tudjam hol hibáztam.
Azt mondta, hogy bennem nincs hiba, csak vele van.
Amiket mondott az volt a lényeg, hogy ő sohasem szeretett engem. Menekült otthonról, én is egyedül voltam, és mivel megvolt a szimpátia működött a dolog. De a gyereket nem bánta meg...
Most viszont szerelmes lett, és lépett...
10 évig úgy viselkedett, hogy én végig azt éreztem, hogy nagyon szeret minket, mindig mondta, hogy semmiért nem adna minket. Most meg mond egy ilyet...
Nem tudom mit gondoljak.
Lehet így élni 10 évig, vagy csak bántani akart? Bár nem tudom hogy miért tenné, nem adtam rá okot.
Szerintetek? Mit gondoltok?
Ő egyedülálló volt ekkor, vagy házas?
Te házas voltál, vagy egyedülálló?
Vagy mindketten singlik és együtt éltetek?
Ugyanis a te esetedben 3 megoldás lehet. Ha pontos választ akarsz.
1 Úgy véleményt mondani a kérdezőnek ahogy te tetted, az teljességgel a "kibicnek semmi nem drága".
Hát erről ennyit.
Mindketten egyedül voltunk akkor.
Ő az anyjával élt, azt mondta menekült, én meg szintén egyedül voltam, és mivel megvolt a szimpátia...
Én szerelmes voltam, azt hittem ő is, de ezek szerint nem.
És ez 10 évig ment így. Lehetséges?
És te hogy érzed?
Elhagynád ha most szerelmes lennél valakibe, vagy ez már sokkal értékesebb?
8 Az 53%-os másol engem, hogy azt hidd, hogy én vagyok.
Légy óvatos.
Ezt nem értem.
Miért másol és miért legyek óvatos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!