Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok erről? Lehetséges 10 évig így élni?

Figyelt kérdés

A párom 3 hónapja elhagyott minket.

Két hete egy beszélgetés alkalmával megkérdezem tőle, hogy mi volt velem a baj, legalább tudjam hol hibáztam.

Azt mondta, hogy bennem nincs hiba, csak vele van.

Amiket mondott az volt a lényeg, hogy ő sohasem szeretett engem. Menekült otthonról, én is egyedül voltam, és mivel megvolt a szimpátia működött a dolog. De a gyereket nem bánta meg...

Most viszont szerelmes lett, és lépett...

10 évig úgy viselkedett, hogy én végig azt éreztem, hogy nagyon szeret minket, mindig mondta, hogy semmiért nem adna minket. Most meg mond egy ilyet...

Nem tudom mit gondoljak.

Lehet így élni 10 évig, vagy csak bántani akart? Bár nem tudom hogy miért tenné, nem adtam rá okot.

Szerintetek? Mit gondoltok?

2018. szept. 14. 17:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 A kérdező kommentje:

Igen. Minden tettével azt igazolta, hogy szeretett. Szerintem is így volt. Ezért fáj annyira amit tett és mondott.

Nagyon megbántott ezzel, és ez az, ami miatt nehezen tudok túl lépni, de igyekszem.

Ha ezt nem mondta volna, már rég túl lennék rajta.

Magam is úgy gondolom, hogy ez a legaljasabb tette volt, amit elkövethetett. Besózta a sebeimet...

2018. szept. 24. 14:04
 32/78 anonim ***** válasza:
41%
Én sem szeretem a férjem! Úgy csinálom, mintha ellenénk. Az egyik ismerősöm még meg is jegyezte milyen jó nekünk.. de elmondtam hogy csalóka a látszat! Nem tudom mikor,de el kell mondanom neki, hogy szétmenjünk. jó pár éve tart! és azért húzom, mert rossz lenne bántani..
2018. szept. 24. 14:50
 33/78 anonim ***** válasza:
26%
Úgy érezted, hogy szeret. De vallott neked valaha szerelmet?
2018. szept. 24. 15:32
 34/78 A kérdező kommentje:

Szinte minden nap.

2018. szept. 24. 15:44
 35/78 anonim ***** válasza:
73%

30-as vagyok.Mondani mindent lehet. A tettei miről árulkodtak?Törődött veled és a gyerekkel? Melletted állt betegségben, bajban? Ha igen, akkor tényleg szeretett.

Magadat próbáld inkább erősíteni, az önbizalmad visszaszerezni.Fel a fejjel!

2018. szept. 24. 17:20
 36/78 A kérdező kommentje:

Igen, mindenben, mindig velünk volt, mindig a család volt az első számára.

Ezért furcsa és fájdalmas ez a fordulat.

Igyekszem magam rendbe hozni, ezért is esnek jól a válaszairok. Erőt adnak.

Köszönöm!

2018. szept. 24. 17:30
 37/78 anonim ***** válasza:
90%

Nekem ez azért fura, mert én is voltam olyan kapcsolatban, ahol nem voltunk szerelmesek egymásba és érdekből voltunk együtt, de soha nem bírtam volna neki azt mondani, hogy szeretem és ő se nekem. Olyan viszont volt, hogy valaki azt mondta, nem szeret, de éreztem rajta, hogy szerelmes.

Nem lehet, hogy félreértetted? Az, hogy szeretlek, nem feltétlen azt jelenti, hogy szerelmes is vagyok beléd.

2018. szept. 24. 18:31
 38/78 A kérdező kommentje:

Biztos, hogy nem értettem félre.

2018. szept. 24. 22:42
 39/78 A kérdező kommentje:

#30 Nagyon szépen köszönöm!

☺️☺️

2018. szept. 27. 17:01
 40/78 anonim ***** válasza:
100%
Egy ismerősöm ugyanilyen szituációba került mint te,pont egy gyerekkel hagyta őt is ott a férje.Két hónap után már utalásokat tett arra hogy a másik nő sem fenékig tejfel,aztán fél év múlva már udvarolni kezdett neki,hogy visszafogadja.Nem biztos hogy nálatok is így lesz,de jó esély van rá.Egyáltalán azt tudod hogy mikor kezdődött a kapcsolata ezzel a nővel és egyáltalán hogy tudta kivitelezni mellettetek?Mert futó ismeretség miatt nem rúgja fel az életét senki sem.Szóval azt kérdezted hogy alakult ki a viszonyuk?Talán az erőt adhat ahhoz hogy megutáld,hisz ne felejtsd el hogy valószínűleg hónapokon keresztül hazudozott nektek.Na ez az ami undorító,és ne mcsak veled szemben hanem a gyerekével szemben is.
2018. szept. 28. 08:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!