Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm depressziós és egész nap csak eszik, meg telefonozik, Mit lehetne tenni ez ellen?
nagyon aggódok érte, egyre kevesebb dolog érdekli, egyfolytában a telefonján lóg. Bármi ahova kimozdulna, végül lemondja, mert inkább alszik, vagy nincs kedve. Többek között engem is egyre inkább hanyagol, nem érdeklődik felőlem. beszéltünk már erről és azt mondja, hogy az iskola miatt van ez, de nagyon nehéz így kezd átragadni rám is ez a szomorúság és rossz hangulat :(
Egyébként nem élünk még együtt, szóval teljesen egyedül van otthon.
Volt ilyen barátnőm.
Gondoltam jót fog tenni, ha meggyorsítjuk az együttélést.. De sajnos nem, ugyanúgy visszahúzták a negatív hullámai, és fél év után ugyanolyan roncs volt, mint előtte. Nem mellesleg az én idegrendszerem is tönkretette. Fú. Mióta kiraktam sokkal jobb. Én 1 évig próbálkoztam, beláttam, hogy nem megy. Saját magam nem fogom tönkretenni, ha ő rajta se tudok egyszerre segíteni sehogy sem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!