Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől fájhat a szex?
A párommal kb 1 éve feküdtünk le először (első volt mindkettőnknek) és az nem fájt annyira, de nem is tartott sokáig, mivel az izgalomtól lelankadt neki. Azóta kb havi 3-4 alkalommal szeretkeztünk (volna) de egyszerűen annyira fáj, hogy alig bírom sírás nélkül. Pár alkalom volt mikor nem fájt, sőt kifejezetten kellemes volt, de még nem sikerült egyértelmű összefüggést találnunk ezek között. Sajnos mivel ennyire fáj, nem is tudja "betolni" teljesen (17 centiről beszélünk egyébként), és ha így véletlenül továbbmegy, és akaratlanul jelzem hogy ez még fájdalmasabb, akkor feszült lesz és sokszor volt hogy emiatt lelankadt neki. Ebből adódóan sokszor nem is élvezett el. Én egyszer sem.
Tampont se nagyon tudok használni egyébként, a minit próbáltam egyszer, de az se volt kényelmes, a nagyobb meg szimplán nem ment be teljesen. (nyilván ekkor nem voltam felizgulva.)
Nőgyógyásznál sem voltam még soha, mert szerintem kb ott halnék meg, bármilyen finoman próbálna megvizsgálni.
Tudnátok valami tanácsot adni? Már nagyon kétségbeesett vagyok... Próbálom tartani magam, de időről időre rám tör, hogy ez az én hibám és sosem fogom élvezni az együttlétet.
Lehetséges, hogy valami szervi bajom van? Vagy túl rövid a hüvelyem? Ezt hogy lehetne kideríteni fájdalommentesen?
Olyankor rendesen fel vagy izgulva, és eléggé el vagy lazulva? Más módon kielégítitek egymást? Magadnak próbálkoztál már vele?
Nőgyógyászhoz ne félj emiatt elmenni, mert egyrészt ez nem választás kérdése, hanem az egészségünk megőrzése és az esetleges betegségek korai felismerése érdekében szükséges, másrészt pedig nem feltétlenül lesz az fájdalmas.
Nem lesz gáz a nőgyógyász. Ne henteshez menj, aztán jóság van.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!