Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az erőszak ha a barátomnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az erőszak ha a barátomnak szex közben azt mondom hogy ne ő ennek ellenére mégis behatol?

Figyelt kérdés
Nem éreztem hogy nedves lennék, erre behatol. Amikor mondtam többször hogy ne, csak röhögött, szex után mondta hogy úgy tettem mint akit megerőszakoltak.
2019. febr. 7. 14:59
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
13%

20.-nak.

FELJELENTENI???

Mert valaki a SAJÁT BARÁTNŐJÉT, férfiasan meghágja?

Tényleg jobbak a prostik.

2019. febr. 8. 00:50
 22/24 anonim ***** válasza:
89%

#21 Kérlek te még prostihoz se menj.

Csak.. Csak kerüld el az összes nőt nagy ívben.

2019. febr. 8. 01:18
 23/24 anonim ***** válasza:
85%
A saját (? - tulajdonod?) barátnődet sem dughatod meg akármikor attól, hogy veled jár. Még a házassággal sem szűnik meg a szabad akarata.
2019. febr. 8. 03:24
 24/24 LazyJones ***** válasza:
87%

"A szexuális erőszak a nemi élet szabadsága és a nemi erkölcs elleni bűncselekmények körébe tartozik. A szexuális kapcsolat során hiányzik a partnerek konszenzusa, illetve olyan partnerek között létesül szexuális kapcsolat, mely eleve nélkülözi a konszenzus-képességet."

Vagyis nem csak, hogy az erőszak, ha az ellenkezése ellenére "hágod meg" az illetőt, hanem már akkor is, ha nem fejezi ki egyértelműen a beleegyezését. Enélkül meg rámászni bárkire is nem férfias, hanem ősemberien tapló és primitív megmozdulás.

2019. febr. 8. 08:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!