Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az erőszak ha a barátomnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az erőszak ha a barátomnak szex közben azt mondom hogy ne ő ennek ellenére mégis behatol?

Figyelt kérdés
Nem éreztem hogy nedves lennék, erre behatol. Amikor mondtam többször hogy ne, csak röhögött, szex után mondta hogy úgy tettem mint akit megerőszakoltak.
2019. febr. 7. 14:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
7%
Szerintem sem eroszak! Ez inkabb tahosag, nem torodes, nem vesz figyelembe teged, leszarja h te mit mondasz mit szeretnel mit nem. Meg gondolom te sem orditoztal vele, hogy nem meg nem utlegelted hogy hagyja abba.. csak mondogattad h nem-nem
2019. febr. 7. 17:37
 12/24 anonim ***** válasza:
32%
Ha annyira nem akarok valakivel szexelni akkor ha nem ert a sima szep nem-bol, akkor lerugdosom magamrol meg még egy pofont is kap, gondolom te hagytad siman magad annak ellenere, hogy mondtad h nem
2019. febr. 7. 17:40
 13/24 LazyJones ***** válasza:
84%
#9 Áruld már el, hogy ha egy határozott és egyértelmű "nem" ellenére valakibe beledugnak valamit, az mégis, melyik ponttól NEM erőszak?!
2019. febr. 7. 17:53
 14/24 anonim ***** válasza:
18%
Hogy tudom betenni egy nőnek aki kimegy a konyhába teát főzni?
2019. febr. 7. 17:57
 15/24 anonim ***** válasza:
73%

Az, hogy elkezdtél járni valakivel, még nem azt jelenti, hogy automatikusan beleegyeztél mindenbe, amit tenni akar veled.

Ha neki mondod, hogy álljon le, annak pont ugyanakkora súlya van, mintha egy vadidegennek mondanád egy sikátorban; az pedig hogy a végén ezzel viccelődött is ezen mutatja, hogy látta rajtad, hogy nem akarod, de nem érdekelte.

Hogy mit teszel ezzel az információval az természetesen a te dolgod, de véleményem szerint az ilyen ember nem érdemel párkapcsolatot és intimitást.

2019. febr. 7. 18:02
 16/24 anonim ***** válasza:
14%
"Hogy tudom betenni egy nőnek aki kimegy a konyhába teát főzni?" Aki lepontozott válaszolna is?
2019. febr. 7. 18:27
 17/24 anonim ***** válasza:
85%
Nem kell vergődni meg sikítozni, elég, ha a NEM szót nem veszi figyelembe, az már erőszak.
2019. febr. 7. 19:04
 18/24 anonim ***** válasza:
82%
Erőszak.
2019. febr. 7. 19:31
 19/24 anonim ***** válasza:
8%

Az én feleségem is mindig azt mondja,hogy ne,ne,ne hagyd abba!

Szerintem két felnőtt ember ilyen dologban nem hiszem,hogy nem tud kommunikálni.

2019. febr. 7. 21:54
 20/24 anonim ***** válasza:
81%

Tankonyvi peldaja a kapcsolaton beluli nemi eroszaknak.

Ha feljelenti nem is akarod, vagd ki a feancba.

2019. febr. 8. 00:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!