Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A mensi elötti stressz lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mensi elötti stressz lehet minden baj gyökere?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy ma és tegnap nagyon ingerült voltam, szó szerint semmi sem érdekel (még a barátomra se vagyok kiváncsi:S), minden egyes kis dolog föl tud idegesíteni, legszívesebben otthon maradnék és csak ülnék a TV elött és sehova sem mennék. Barátomat is elég rendesen megtudom ilyenkor bántani:S 1-2-3 nap múlva kellene megjönnie. Lehet ez a baj forrása? És még egy kérdés, tudom nem ide tartozik, de nagyon fontos lenne. A hüvelygyűrű a 7 napos szünetben is véd? Köszönöm előre isa!!!!!!!
2008. nov. 8. 19:02
 1/1 anonim ***** válasza:

Tudatalattid már előre tudja, hogy szörnyű nagy energiaveszteség fog jönni a napokban és eltart egy jó darabig. Előre görcsölsz miatta, szóval igen, a menstruáció okozza. Hatással van a testedre és lelkedre is. DE! Ennek nem kell így lennie. Bárki bármit mond, nem kell ebbe beletörődni, hogy a menstruáció így beleszól az életedbe.

Ilyenkor az történik, hogy rengeteg szexuális energiát veszítesz a menstruációs vérrel. De ez ellen lehet tenni. Le lehet rövidíteni a folyamatot, enyhíteni lehet a folyást és teljesen fájdalommentessé lehet tenni. Ajánlom figyelmedbe a "Gyógyító Szerelem" című könyvet (2100 FT). Abba részletezve vannak az ehhez szükséges gyakorlatok. Lehet, hogy most szkeptikus vagy, de menj le majd egyszer egy könyvesboltba, és nézz csak bele. Szerintem téged érdekelni fog, ami benne van.

[link]

2008. nov. 8. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!