Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Stressz a szex miatt, mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés

Másfél éve vagyok együtt a barátommal, és nagyon szeretem. Jó vele lenni, jól érezzük magunkat együtt, de úgy 9-10hónapja valami folytán megváltozott a szexuális igényem - fogalmam sincs minek a hatására, egyszerűen elképzelésem sincs, mert mint mondtam, nagyon szeretem őt. Ez ahhoz vezetett, hogy mostmár minden hétvégén amikor együtt vagyunk (távkapcsolat) azon stresszelek, hogy ő akar szexelni, de én nem, de kéne mert neki van kedve, meg ilyenek. Ezen annyira felspanolom magam, h van, hogy inkább belemegyek a szexbe még ha nincs is annyira kedvem akkor is. A napokban annyira rámtört ez az egész, gondolom felgyülemlett az a sok hónapos stresszelés, hogy úgy döntöttem, szakítok vele. De szörnyen nehéz elengedni, és megbeszéltük, hogy megoldjuk ezt,ha lehet valahogy. Kiderült, hogy már ő is stresszel - azon, hogy szexelünk-e a hétvégén... Tök jó, h így stresszeljük egymást, tönkre fogjuk egymást tenni ha nem oldjuk meg ezt. Mivel lehetne ezt megszüntetni? Remélem nem csak a szakítás a megoldás...

L/19

2011. júl. 14. 17:57
 1/7 anonim ***** válasza:

1. vannak hullámvölgyek minden pár életében, ezeket át kell vészelni

2. mi lenne, ha kicsit hanyagolnátok a szexet. Csak azt teszitek amit akartok! pl. játszotok egymással csak, vagy elmentek mozizzni.

3. Legyen közös programotok! Baromi unalmas ha a kapcsolat csak a négy fal között 'virágzik'. Tessék elmenni sétálni, hajókázni, strandra, túrázni...stb.

4. Nőknél megesik folyamatos önkielégítéskor, hogy magukat erősebben és ügyesebben ingerlik mint a partner, ezért megesik hogy partnert "kevésnek" érzik. Ennek módja a mérsékelt maszturbáció vagy annak elhagyása.

5. Kedveskedjetek egymásnak! Néha lepjétek meg a másikat... nem legyen a kapcsolat monoton!

Ennyit tudok tanácsolni az információid alapján.

21/L

2011. júl. 14. 18:12
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

1. hullámvölgy egy dolog, csak ez már elég régóta húzódik :(

2. próbáltuk már, de sajna ha szóbajön ez a szex téma akkor jön vele a stressz is... :(

3. mindig csinálunk valamit, nem itthon ülünk egész nap, mostis pl efottoltunk volna.. :S szoktunk sokat sétálni, bulik, mozi, stb

4. megvolt, abba is hagytam pont emiatt. :S

5. ebben sincs hiány sajnos.. :(

Minden tökéletes lenne a kapcsolatunkban, csak ezt kellene kiküszöbölni valahogy :(

2011. júl. 14. 18:20
 3/7 anonim ***** válasza:

hát így elég nehéz segíteni. Az élet ok-okozati összefüggéseiben történik minden. Tehát a megváltozott szexuális igény is kialakult valamiért.

Nem bántott meg? Nem untad meg? Szóval valaminek csak kellett történnie.

2011. júl. 15. 10:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Igy van, valami biztos történt, az a gond, hogy nem tudom mi. Csak azt tudom, hogy valahogy meg kell ezt oldani, mert beleőrülök a stresszbe...
2011. júl. 15. 15:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Barátnőméken az segített, hogy előröl kezdték az egészet.

Tehát megismerkedés...randi...kézfogás...járás...szex.

Nehéz volt ,hiszen már ismerik a másikat. De náluk bevált.

Ezzel a módszerrel a szexet is hanyagolhatjátok és újra felfedezhetitek egymást!

Amíg rá nem jössz mi a baj, csak ennyit tudok segíteni. :(

2011. júl. 15. 16:12
 6/7 anonim válasza:
Még ha nem is kezditek teljesen elölről,akkor is beszéljétek meg, hogy akkor nincs szex. Sétáljatok kézen fogva, ücsörögjetek egy parkban egymáshoz bújva, ha újra egymásra tudtok hangolódni, akkor majd jön a szex is. Először a lelki, utána a testi vágyak.
2011. júl. 17. 15:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem félsz a teherbeeséstől? Ez lehet egy gát.

Vagy még mélyebb szinten: nem lenne sikeres utódotok, és így védekezik a szervezeted.

Fontos az is, hogy mekkora a változás mértéke, eleinte mekkora volt a vágyad? Más férfiakkal hogy volt ez?

2011. júl. 17. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!