Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Stressz a szex miatt, mit tegyek ellene?
Másfél éve vagyok együtt a barátommal, és nagyon szeretem. Jó vele lenni, jól érezzük magunkat együtt, de úgy 9-10hónapja valami folytán megváltozott a szexuális igényem - fogalmam sincs minek a hatására, egyszerűen elképzelésem sincs, mert mint mondtam, nagyon szeretem őt. Ez ahhoz vezetett, hogy mostmár minden hétvégén amikor együtt vagyunk (távkapcsolat) azon stresszelek, hogy ő akar szexelni, de én nem, de kéne mert neki van kedve, meg ilyenek. Ezen annyira felspanolom magam, h van, hogy inkább belemegyek a szexbe még ha nincs is annyira kedvem akkor is. A napokban annyira rámtört ez az egész, gondolom felgyülemlett az a sok hónapos stresszelés, hogy úgy döntöttem, szakítok vele. De szörnyen nehéz elengedni, és megbeszéltük, hogy megoldjuk ezt,ha lehet valahogy. Kiderült, hogy már ő is stresszel - azon, hogy szexelünk-e a hétvégén... Tök jó, h így stresszeljük egymást, tönkre fogjuk egymást tenni ha nem oldjuk meg ezt. Mivel lehetne ezt megszüntetni? Remélem nem csak a szakítás a megoldás...
L/19
1. vannak hullámvölgyek minden pár életében, ezeket át kell vészelni
2. mi lenne, ha kicsit hanyagolnátok a szexet. Csak azt teszitek amit akartok! pl. játszotok egymással csak, vagy elmentek mozizzni.
3. Legyen közös programotok! Baromi unalmas ha a kapcsolat csak a négy fal között 'virágzik'. Tessék elmenni sétálni, hajókázni, strandra, túrázni...stb.
4. Nőknél megesik folyamatos önkielégítéskor, hogy magukat erősebben és ügyesebben ingerlik mint a partner, ezért megesik hogy partnert "kevésnek" érzik. Ennek módja a mérsékelt maszturbáció vagy annak elhagyása.
5. Kedveskedjetek egymásnak! Néha lepjétek meg a másikat... nem legyen a kapcsolat monoton!
Ennyit tudok tanácsolni az információid alapján.
21/L
Köszi a választ!
1. hullámvölgy egy dolog, csak ez már elég régóta húzódik :(
2. próbáltuk már, de sajna ha szóbajön ez a szex téma akkor jön vele a stressz is... :(
3. mindig csinálunk valamit, nem itthon ülünk egész nap, mostis pl efottoltunk volna.. :S szoktunk sokat sétálni, bulik, mozi, stb
4. megvolt, abba is hagytam pont emiatt. :S
5. ebben sincs hiány sajnos.. :(
Minden tökéletes lenne a kapcsolatunkban, csak ezt kellene kiküszöbölni valahogy :(
hát így elég nehéz segíteni. Az élet ok-okozati összefüggéseiben történik minden. Tehát a megváltozott szexuális igény is kialakult valamiért.
Nem bántott meg? Nem untad meg? Szóval valaminek csak kellett történnie.
Barátnőméken az segített, hogy előröl kezdték az egészet.
Tehát megismerkedés...randi...kézfogás...járás...szex.
Nehéz volt ,hiszen már ismerik a másikat. De náluk bevált.
Ezzel a módszerrel a szexet is hanyagolhatjátok és újra felfedezhetitek egymást!
Amíg rá nem jössz mi a baj, csak ennyit tudok segíteni. :(
Nem félsz a teherbeeséstől? Ez lehet egy gát.
Vagy még mélyebb szinten: nem lenne sikeres utódotok, és így védekezik a szervezeted.
Fontos az is, hogy mekkora a változás mértéke, eleinte mekkora volt a vágyad? Más férfiakkal hogy volt ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!