Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzek így? Lehet a nagy stressz teszi ezt velem?
Velem is ez volt/van. A volt barátom mindig megmozdít bennem valamit, ha találkozunk. Sajnos én sem tudom, mit tehetnék ez ellen. Szerintem ő sosem fog hidegen hagyni, pedig én is kapcsolatban élek, szerelmes vagyok a Barátomba. Szerintem próbálj rájönni, hogy amit érzel, amikor látod a volt barátod, az hasonlítható-e ahhoz az érzéshez amit a jelenlegi barátod iránt érzel...
19/l
A volt kapcsolatok egy kis idő elteltével mindig megszépülnek. Már csak a jóra emlékszel, a rossz meg feledésbe merül. Emlékezz vissza, hogy miért lett vége a volt barátoddal és mikor látod őt, erre a rossz momentumra koncentrálj. Lásd a hibáit is, ne csak a szépet.
Próbáld magadban lezárni azt a kapcsolatot. Amit leírtál, abból úgy tűnik ez nem sikerült teljesen. Oka volt annak, hogy már nem vagytok együtt. Te vagy ő megelégelte a kapcsolat problémáit és kilépett belőle. El kell ezt fogadni és túllépni rajta. Ha a gondolataid elkezdenek körülötte forogni, akkor gondolj a negatívumokra, amik mellette értek és az álmodozás abbamarad. Ha kellemesen gondolsz rá, bebeszéled magadnak, hogy még működhettek, akkor egy álomvilágban fogsz élni és soha sem lépsz túl raja. Döntsd el mit szeretél (való világ oder álomvilág) és tegyél is érte!
A stressz és a nehéz időszakok melankólikussá tehetnek. Próbálj kicsit kikapcsolódni. Én mindig azzal nyugtatom magam, hogy akit annak idején szerettem, már úgyis biztosan megváltozott, vagyis a szerelmem eltűnt örökre. Szarul hangzik, de c'est la vie. Jelen és jövő létezik. Nem hiába múlt a 'múlt'.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!