Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szerelem elmúlhat a stressz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelem elmúlhat a stressz miatt 3 hét alatt, illetve újjáéleszthető?

Figyelt kérdés

Párom igencsak mozgalmas és húzós hetei után közölte velem, hogy megváltoztak az érzései irányomba, egyszerűen nem boldog velem! Pedig tudja, hogy mindig "ilyen fiúról álmodott", de maga sem érti, kihült a szerelem.

De nem akar elhamarkodottan dönteni, nem biztos magában, nem tudja mennyire mulandó ez a helyzet. Egy hónapos szünetben egyeztünk meg, megpróbál rendet rakni magában és eldönteni, hogy érdemes-e folytatni.

Nos, még csak 2 nap telt el, de a poklot járom végig! Miben reménykedhetem, mit tehetek én, mert nem akarom tehetetlenül végignézni, ahogy elveszítem Őt, életem értelmét!

2009. okt. 8. 22:19
 1/7 anonim válasza:
44%
Nos ha tényleg te lennél neki az igazi, akkor nem találomra választott, hanem az egyéned miatt. Próbáld meg kitalálni, hogy miért pont te. Pl vidd el vmi romantikus helyre, csókolózzatok egy jót, és amikor már elfelejtette az egészet, akkor vidd fel szobára, azt másnap reggel már olyan lesz mintha misem történt volna.
2009. okt. 8. 22:36
 2/7 anonim ***** válasza:
ha szereted nem
2009. okt. 8. 22:41
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Na ezt nem értem a férfiakba Minek csúszol térdenállva a lábainál ha nemszeret ez van. Sokmillió nő van. Majd jön másik.
2009. okt. 9. 04:04
 4/7 A kérdező kommentje:

Első válaszolónak: Köszönöm a válaszod, de ennél azért talán bonyolultabb éa komolyabb helyzettel állok szemben!

Harmadik válaszolónak: Legyél szíves elolvasni újból a szövegemet, különösképpen az utolsó mondat utolsó két szavát! Ha ez meg van, akkor nem kell azon csodálkoznod, ha azt írom, hogy az a sokmillió nő elmehet a ***-ba!

Egyébként ez a "térden csúszás" nálam abban nyilvánul meg, hogy várok és reménykedem! Ebben mi kivetni való van? Talán az, hogy valóban célravezetőbb lenne a térdencsúszás, mert tudod, vannak nők, akikért érdemes!

2009. okt. 9. 08:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy a párodnak azért volt húzós és stresszes hete, mert találkozott valaki mással?
2009. okt. 13. 13:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyanez történt, dettóra. Mi is szünetben állapodtunk meg, de már szakított velem. Egyedül akar lenni.
2009. okt. 13. 13:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem. Soha többé.
2009. okt. 13. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!