Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragudtam meg? Hogy lehet valaki ilyen
Két napja itthon fekszek beteg lettem(magas láz,köhögés)és kérdeztem a barátomat,hogy el jön-e majd a hétvégén(ugyanis egy hétig nem látjuk egymást)erre a válasz az volt,hogy nem hiszem nem fogom elkapni a betegseget?
Amikor eleve voltam már orvosnál és gyógyszert szedek meg egy hét alatt csak meggyógyul az ember.Jogos a sértődésem?
Értem...
Akkor a legközelebbi megfàzàsnàl bàrmi màs betegségnél költözzek addig ki a hàzból míg meg nem gyógyulok?
Vagy a gyereket költöztessem el addig míg beteg?
Azért ennyire ne legyen màr beszari senki.
Tudom, most a sok okoskodó "betegen ne menj a párodhoz" huszár le fog pontozni, de ez van.
Gondolom az influenzát kaptad el, aminek a lefolyása ha nem tévedek pár nap. Hét fő van, hétvégére, mondjuk szombatra már sokkal jobban leszel. Szerintem akkor már találkozhattok. De abba se halna bele a barátod ha hétköznap egy órára, vagy fél órára meglátogatna.
Nem érdekel az a duma, hogy annyi idő alatt is el lehet kapni. Ennyi erővel ne menjen senki utcára, mert ott is el lehet kapni. Keressen mindenki steril közeget magának és pukkadjon meg egyedül.
Amikor én meg voltam fázva, átjött a barátom, bár oké nem volt magas lázam. De fordított esetben én is meglátogatnám őt, ha szüksége lenne valamire, vinném amit szeretne. Bevásárolnék helyette amíg nem tud.
Kedves steril környezetbe vágyók! Amit fent leírtam úgy hívják, hogy PÁRKAPCSOLAT, amikor gondoskodsz a másikról, jóban rosszban, és igen sajnos ebbe az ilyen csunya betegségek is bele tartoznak.
Nem csak egészségesen létezik párkapcsolat, hanem betegen is.
Plusz ha már együtt élsz a másikkal mit csinálsz? Elköltözöl amíg beteg a párod? Komolyan az eszem megáll milyen emberek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!