Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragudtam meg rá?
Én és a barátom 23 évesek vagyunk és 3 éve vagyunk együtt, 1 éve össze is vagyunk már költözve.
Tegnap volt a születésnapom, szűk családi körben megünnepeltük. A barátom ajándéka egy gyűrű volt, először nem tudtam mire vélni a helyzetet és a családtagjaim se, döbbentség volt, csend... Látta rajtam, hogy a fejem egy nagy hatalmas kérdőjelből áll, majd mondta, hogy ezt a gyűrűt azért kapom, mert szeretem az ékszereket, mivel inkább gyűjtögetős típus vagyok és főképp bizsujaim vannak, ezért meglep egy arany gyűrűvel. Nem tudtam, hogy sírjak-e vagy nevessek, persze nem akartam balhét a család előtt, így mikor kettesbe lettünk, neki is fogtam.
Nem az bántott, hogy kaptam egy arany gyűrűt, hanem az, hogy ezt így hogy a francba? 3 éve vagyunk együtt, 1 éve együtt is élünk és oda állít nekem egy olyan gyűrűvel, aminek semmi jelentősége nincs? Egy ilyen párkapcsolatban nem illetlen egy ilyennel megajándékozni a lányt? Engem nem érdekelt, hogy most vagy 1-2 évvel később jegyez el, de az, hogy tudatában van annak, hogyha meglát egy gyűrűt a lány már rögtön eljegyzésre gondol, örül, tök jó, felhőtlen boldogság önti el, majd benyögi, hogy bocsi, nem az, hát... szerintem illetlenség! Megbeszéltük, hogy suli után fognak majd megtörténni a dolgok, a nyáron fejeztük be, találtunk munkát és rendes lakást, van pénzünk is. Bármikor esedékes lehetne már az eljegyzés, suli után vagyunk, a gyűrű meglátásával erre lehet számítani, miért nem kalkulálta bele, hogy csalódás lesz? Azóta beszéltem a szülőkkel, ők nem tudtak a gyűrűről, de mindenki azt hitte, hogy ott, akkor lesz eljegyzés, mire gondoljon az ember? Azt mondta, hogy ne haragudjak, ez át se futott a fejében. Mindenkinek átfutott egy pillanat alatt, neki nem volt elég átfutnia az agyában ajándékkeresés közben... Lehet ha másképp állította volna be a helyzetet, nekifog egyből mondani vagy más lett volna valami... de most csalódott vagyok picit. Őszintén eddig ezen nem is agyaltam, talán eddig vagy háromszor beszéltünk a dolgokról komolyabban, de nem izgatott a dolog annyira, hogy ezen járjon a fejem minden nap. De ha most megkérte volna a kezem, igent mondtam volna...
Mi erről a véleményetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!