Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Erről mi a véleményed? Te mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erről mi a véleményed? Te mit tennél?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, van egy sokéves, nem túl jó, de stabil párkapcsolatod, és van egy pasi, aki eszméletlenül vonz szexuális értelemben. Szakítasz? Megcsalsz? Megbeszélsz? Elnyomod magadban és szenvedsz?
2010. jún. 30. 20:13
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
:)
2010. júl. 2. 18:19
 12/14 anonim ***** válasza:
Hat igen, minden parkapcsolat megszokotta valik egy ido utan. Megertem a helyzeted, en is voltam mar ebben a szituban. es en megcsaltam. honapokig eltem kettos eletet mert nem tudtam eldonteni hogy mit csinaljak. szoval egy ejszakanak indult, de egymasba szerettunk. mikor vele voltam, rajottem, hgoy ez szerelem, es a baratommal mar csak a megszokas tart egyutt. szakitottam, es azota vele vagyok... fel eve, es jol erzem magam :) Nagyon szeretjuk egymast.
2010. júl. 2. 18:43
 13/14 anonim ***** válasza:

Én is ebben a helyzetben voltam :D

ott volt a komoly kapcsolatom én otthagytam...

meg amugyis az utóbbi időben már olyan unalmas volt meg állandóan veszekedtünk..mondtam neki hogy jól van akkor ennyih..

engem is nagyon vonzott a másik pasi és remekül megértettem vele magam..

és ez nem egy éjszakás kaland volt..

hanem még mai napig randizgatunk és nagyon jól el vagyunk..

nem bántam meg hogy vége lett jobb így mindenkinek :D

2010. júl. 2. 19:04
 14/14 d,jpt L ***** válasza:
megcsalok,berúgok,hányok,elfelejtem.
2010. júl. 2. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!