Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erről mi a véleményed? Te mit tennél?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, van egy sokéves, nem túl jó, de stabil párkapcsolatod, és van egy pasi, aki eszméletlenül vonz szexuális értelemben. Szakítasz? Megcsalsz? Megbeszélsz? Elnyomod magadban és szenvedsz?2010. jún. 30. 20:13
3/14 anonim válasza:
Maradok, beszélgetek, újdonságok...
4/14 anonim válasza:
szakítasz. Mi értelme egy nem túl jó kapcsolatnak? Bele fogsz őszülni és sose tudod meg milyen az igazi boldogság.
A kényelem miatt ne maradj egy szar kapcsolatban.
5/14 anonim válasza:
Én is ebben a helyzetben vok, de engem a másik fiú személyisége is vonz.. szóval midnen téren:D de csak barátság lehet köztünk, semmi több, ezt tudjuk is, és ahhoz tartjuk magunkat, mióta tudja h vonzódom hozzá, azóta kicsit tartjuk a távolságot, de igy helyes úgy érzem. Nem érdemes feladnom egy több éves kapcsolatot, egy bizonytalanért..
6/14 A kérdező kommentje:
bő egy éve játsszuk azt, hogy "jaj, hozzád nem lehet szólni, neked barátod van!", mire én hogy igen, úgyhogy menj csajozz, de az egészből az lesz, hogy egész este együtt vagyunk, ő próbál fűzni, én elküldöm, de soha ennyire nem kellett még nekem senki. kőkemény erőfeszítés, hogy lekoptassam, szinte fizikailag fáj. iszonyúan szenvedek, szeretem a barátomat, egyszerűen csak ellaposodott a kapcsolatunk így bő 3 év után, nem akarom ott hagyni egy éjszaka miatt...
2010. jún. 30. 20:36
7/14 anonim válasza:
"szeretem a barátomat, egyszerűen csak ellaposodott a kapcsolatunk így bő 3 év után"
Ugye tudod, hogy ez egyáltalán nem megoldhatatlan probléma? Meg azt is, hogy mással is el fog laposodni 3 év után, ha így állsz hozzá?
8/14 anonim válasza:
én először beszélnék a barátommal h miért is laposodott el az egész, meg hogy lehetne változtatni rajta. ha nem működik akkor szakítanék, 3. féltől függetlenül.
de meg nem csalnám, az nem korrekt.
9/14 anonim válasza:
egyértelmű h megbeszélném vele!!!!3 év után csak úgy ott hagyni vagy megcsalni....pfff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!