Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Külföldi egy hetes egyedül nyaralás után ha hazaértek rögtön mentek a barátnőtökhöz?
Figyelt kérdés
Vagy otthon vagy a szüleiddel és a barátnő másodlagos?Hogy van ez?A barátom 20 km-re lakik tőlem,ma ért haza,de nem jön el hozzám,mert "a szüleivel kell lenni".Csak szerintem kamu?2010. jún. 30. 19:25
11/14 anonim válasza:
Lehet, hogy unnám, de nem hisztiznék lol
12/14 anonim válasza:
nem csak neked hiányzott hanem a szüleinek is és ők nevelték fel meg tartották el tehát még ők az elsők ( ha ott lakik mindenképp ha egyedül él akkor nem feltétlenül ) . meg igaza van annak, aki azt írta hogy biztos rohadt fáradt. mondd meg neki, hogy holnap utazzon el hozzád vagy amikor kipihente magát. ennyire azért lehetnél megértő... ha meg nem képes lemenni hozzád a héten akkor meg ennyi ne mindig te fuss utána.
13/14 anonim válasza:
lehet hogy nem fog tetszeni, de önző vagy, figyelj a szülei is szeretnének vele lenni, beszámol nekik az útról stb, fáradt is lehet, igaz h pihenni megy el de ki lehet benne fáradni, a kocsiról meg annyit hogy nem éppen a legjobb dolog fáradtan kocsit vezetni, 18 évesen friss jogsival sok a balesetveszély, ha ennyire hiányzik buszozz át, aludj ott, ha ez nem megoldható várj holnapig biztos szívesen fog menni
14/14 anonim válasza:
Ne csinald mar nem mindegy h 7 v 8 napja nem lattad? mostmar ugyanott vagy.... ne tulozd el a dolgokat mert ez velem is a baratommal is megesett, en mentem el, es rettento faradtan ertem haza o meg egy hisztivel vart h miert nem vele taliztam eloszor...hidd el minden csak ez nem hianyzik neki.majd holnap talalkoztok es egesz nap egyutt lesztek;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!