Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mégis hogyan viszonyuljak hozzá ezek után?
A párom sosem titkolta, hogy a hosszú, szőkehajú lányok az ideálja. Ebből is kiderül, hogy nekem félhosszú, barna hajam van, sosem festeném magam szőkére.
Nemrég megtudtam, hogy a párom munkahelyén dolgozik egy nő, akinek szép hosszú, szőke haja van, mellesleg csinos is, sokkalta csinosabbnak látom őt, mint magamat. A párom szokott is vele beszélgetni, volt, hogy messengeren is beszéltek, ezt sem titkolta a párom. A minap felhoztam, hogy gondolkoztam a dolgokon, és hogy pont az ideáljának megfelelő nő dolgozik vele.
A párom nem is tagadta a dolgot, elintézte annyival, hogy "az nem jelent semmit". Mintha bevallotta volna nekem, hogy igen, ő a zsánere. Teljesen összetörtem. Én sosem leszek olyan szép, vékony, szőke hajú nő, mint ő.
Tudom, hogy vannak ennél komolyabb problémák is az életben, de ez most nagyon-nagyon rosszul esett. Mit tanácsoltok, mit tegyek?
24/N
En dobnam. Ezert a legegyszerubb az,h a zsanereddel josz ossze. Akarki akarmit mond.
6 ev alatt egyikonk se talalt a masikonkon olyat, aki akar csak negyed annyira tetszett volna.
Ennyire egyszeru...
🤨 Mindig lesz olyan aki szebb és jobb. De ha megfelelő vagy, jól érzi magát a kapcsolatban, akkor miért kellene neki más, csak mert tetszik neki a szőke haj?
Aki emiatt szakítana, az beteges és soha nem lesz hosszú kapcsolata. Nem minden a külső. Az elmúlik.
Ezek alapján, a feleségem is retteghet. Nekem a sötét haj, szem tetszik. A feleségemnek meg haja, szeme is világos.
Attól hogy általánosságban bejön a sötét haj, szem, nem cserélném le a feleségem ezért. A feleségemmel azért vagyok, mert úgy szeretem ahogy van. Az érzés meg nem a haj szinétől jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!