Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mégis hogyan viszonyuljak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mégis hogyan viszonyuljak hozzá ezek után?

Figyelt kérdés

A párom sosem titkolta, hogy a hosszú, szőkehajú lányok az ideálja. Ebből is kiderül, hogy nekem félhosszú, barna hajam van, sosem festeném magam szőkére.

Nemrég megtudtam, hogy a párom munkahelyén dolgozik egy nő, akinek szép hosszú, szőke haja van, mellesleg csinos is, sokkalta csinosabbnak látom őt, mint magamat. A párom szokott is vele beszélgetni, volt, hogy messengeren is beszéltek, ezt sem titkolta a párom. A minap felhoztam, hogy gondolkoztam a dolgokon, és hogy pont az ideáljának megfelelő nő dolgozik vele.

A párom nem is tagadta a dolgot, elintézte annyival, hogy "az nem jelent semmit". Mintha bevallotta volna nekem, hogy igen, ő a zsánere. Teljesen összetörtem. Én sosem leszek olyan szép, vékony, szőke hajú nő, mint ő.

Tudom, hogy vannak ennél komolyabb problémák is az életben, de ez most nagyon-nagyon rosszul esett. Mit tanácsoltok, mit tegyek?

24/N

2019. febr. 1. 20:07
 1/9 anonim ***** válasza:
9%

En dobnam. Ezert a legegyszerubb az,h a zsanereddel josz ossze. Akarki akarmit mond.

6 ev alatt egyikonk se talalt a masikonkon olyat, aki akar csak negyed annyira tetszett volna.

Ennyire egyszeru...

2019. febr. 1. 20:12
 2/9 anonim ***** válasza:
26%
Szamár vagy ló helyett,sokan vannak igy van aki mellett lovagolnak is. :(
2019. febr. 1. 20:16
 3/9 anonim ***** válasza:
13%
Masikon kivul*
2019. febr. 1. 20:16
 4/9 anonim ***** válasza:
97%

🤨 Mindig lesz olyan aki szebb és jobb. De ha megfelelő vagy, jól érzi magát a kapcsolatban, akkor miért kellene neki más, csak mert tetszik neki a szőke haj?

Aki emiatt szakítana, az beteges és soha nem lesz hosszú kapcsolata. Nem minden a külső. Az elmúlik.

2019. febr. 1. 20:17
 5/9 anonim ***** válasza:
92%
A "nem jelent semmit" azt jelenti valszeg,hogy nem jelent semmit! :D Attól,hogy valakinek a szöke nö az ideálja,nem jelenti azt,hogy mindegyik tetszik neki,más meg nem. Ha meg szerinted bármilyen csinosabb szöke csaj le tudná csapni a kezedröl,akkor annyit is ér a kapcsolat. Ez az egész ideál dolog egy végtelenül gyerekes baromság.
2019. febr. 1. 20:18
 6/9 anonim ***** válasza:
87%

Ezek alapján, a feleségem is retteghet. Nekem a sötét haj, szem tetszik. A feleségemnek meg haja, szeme is világos.

Attól hogy általánosságban bejön a sötét haj, szem, nem cserélném le a feleségem ezért. A feleségemmel azért vagyok, mert úgy szeretem ahogy van. Az érzés meg nem a haj szinétől jön.

2019. febr. 1. 21:07
 7/9 anonim ***** válasza:
82%
"az nem jelent semmit". Nekem ez azt jelenti,hogy az ideálja lehet a hosszú szőke haj,és lehet hogy a munkatársa bír minden külső jeggyel,de mégsem érdekli a nő.Hogy tudod az ilyen mondatba pont az ellenkezőjét belemagyarázni?Gondolom valami miatt mindenképp rosszul akarod érezni magad.
2019. febr. 1. 21:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Egyelőre semmi okod sincs arra,hogy rosszra gondolj és gyerekesen viselkedj.Majd ha az orrod előtt flörtölnek,akkor rághatsz be.
2019. febr. 1. 23:19
 9/9 anonim ***** válasza:
A páros egy hü**e paraszt, hogy más típussal jön össze mint amit szeret és az orrod alá dörgöli.
2019. febr. 2. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!