Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis ezt mire véljem?

Figyelt kérdés

Van egy srác akit megismertem 4 hónapja,találkozgatunk stb. Már át hívott magukhoz a szüleihez,de egyszerűen nem merek át menni..izgulok vagy nem is tudom.

Én Tatabányán lakom,egy lakótársammal fiu(van barátnője)

Viszont a lakótársam megtiltotta,hogy tudja,hogy hol lakom,és hogy bárkit is felhozzak ide.

Hazudozok neki mikor haza hoz kocsival,hogy nem itt lakom,kicsit lejjebb aljon már meg,már nem tudok neki mit hazudni :(

Tegnap át mentem barátnőmhöz,ma ugy volt,hogy át megyek hozzájuk,de itthon elaludtam,mert beteg lettem.

A barátom az összes barátnőmre ráírt,és felhívogatta őket,nekem ez kicsit gáz volt,mert azt a barátnőmet hívta fel akivel féléve nem tartom a kapcsolatot..és élég rosszba váltunk el.

Igy azt hitte a barátom,hogy hazudtam neki,mert nem annál a barátnőmnél voltam na mind1.

Ma beléptem messengere és láttam,hogy írja,hogy ő itt van az utcánkba,legalább egy puszira menjek ki,jó rendes meg aranyos,de írtam neki,hogy menjen haza,mert én beteg vagyok,de őt ez nem érdekli(kicsit erőszakos)

Most haza ment,és nekem van olyan bűntudatom:(

Mert lejött megint ide,és csak látni akart!

De félek,hogy megtudja hol lakom,és a lakótársam kidob.

Szerintetek?

2018. dec. 2. 19:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A lakótársad felviheti a csaját a lakásba, te meg senkit? Keress gyorsan másik albérletet.
2018. dec. 2. 19:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mond el neki a helyzeted. Meg fogja érteni, ha szeret.
2018. dec. 2. 19:42
 3/10 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
100%
Érdekes egy lakótárs. Ő viszi a csaját, neked meg kuss van? Meg mi az, hogy kidob? Ő az albérlet kiadója is egyben?
2018. dec. 2. 19:55
 4/10 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
100%
Egyébként meg az is marhára "értékelhető" részedről, hogy az ismerkedést csupa hazudozással kezdted. Mi lesz később? Úgyhogy téged se kell félteni.
2018. dec. 2. 19:56
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Semmi olyan dolog nem történt, ami miatt titkolóznod kéne. Másik, hogy elég gáz, hogy hazudással kezded el a kapcsolatot. Igaz nem olyan jellegű hazugság, de miért titkoltad el, miért szégyellted ezt a helyzetet?

Miért nem tudtad elmondani neki ezeket?

Mellesleg milyen lakótársad van, hogy megtiltja, hogy felvigyél valakit?

Függsz a lakótársadtól, nincs más hely ahova mehetnél? Emiatt kell meghunyászkodnod? Gáz.

2018. dec. 2. 20:07
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én azt nem vágom, hogy miért kellett hazudni neki. Miért nem mondtad meg, mi a szitu?

Jó nagy kakit göngyolgetsz, bele fogsz bukni. Hívd fel vagy menj át, és mond meg mi a szitu, bér már most is hülyének néz, vagy ehhez lesz kimagyarázni hogy te nem nézed hülyének őt..

2018. dec. 2. 20:09
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Gáz egy csaj vagy. Miért nem lehet az elmondani hogy figyelj már szivem adobog lakótársam paranoiás és nem akarja hogy kiadjam a lakcímet ezért tegyél ki mindig itt vagy ott. Jah de azt megjegyzem ha csak a lakótársad de nem övé a ház vagy ilyesmi akkor mi a f**t parancsolgat? A helyedben régen kerestem volna mást. Az meg hogy fosol elmenni a pasidhoz egy csöppet gáz.
2018. dec. 2. 20:26
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Te nagyon gyerek vagy egy kapcsolathoz...
2018. dec. 2. 20:33
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt sose fogod tudni kimagyarázni, hogy csak lakótársak vagytok. Ez még nekem is úgy jött le, hogy csalod azt, akivel együtt laksz, a másikkal, akinek hazudozol.

Ki hiszi el, hogy azt se mondhatod el, hogy hol laksz? Senki.

2018. dec. 2. 21:36
 10/10 anonim ***** válasza:
2018. dec. 2. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!