Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis ezt mire véljem?
Van egy srác akit megismertem 4 hónapja,találkozgatunk stb. Már át hívott magukhoz a szüleihez,de egyszerűen nem merek át menni..izgulok vagy nem is tudom.
Én Tatabányán lakom,egy lakótársammal fiu(van barátnője)
Viszont a lakótársam megtiltotta,hogy tudja,hogy hol lakom,és hogy bárkit is felhozzak ide.
Hazudozok neki mikor haza hoz kocsival,hogy nem itt lakom,kicsit lejjebb aljon már meg,már nem tudok neki mit hazudni :(
Tegnap át mentem barátnőmhöz,ma ugy volt,hogy át megyek hozzájuk,de itthon elaludtam,mert beteg lettem.
A barátom az összes barátnőmre ráírt,és felhívogatta őket,nekem ez kicsit gáz volt,mert azt a barátnőmet hívta fel akivel féléve nem tartom a kapcsolatot..és élég rosszba váltunk el.
Igy azt hitte a barátom,hogy hazudtam neki,mert nem annál a barátnőmnél voltam na mind1.
Ma beléptem messengere és láttam,hogy írja,hogy ő itt van az utcánkba,legalább egy puszira menjek ki,jó rendes meg aranyos,de írtam neki,hogy menjen haza,mert én beteg vagyok,de őt ez nem érdekli(kicsit erőszakos)
Most haza ment,és nekem van olyan bűntudatom:(
Mert lejött megint ide,és csak látni akart!
De félek,hogy megtudja hol lakom,és a lakótársam kidob.
Szerintetek?
Semmi olyan dolog nem történt, ami miatt titkolóznod kéne. Másik, hogy elég gáz, hogy hazudással kezded el a kapcsolatot. Igaz nem olyan jellegű hazugság, de miért titkoltad el, miért szégyellted ezt a helyzetet?
Miért nem tudtad elmondani neki ezeket?
Mellesleg milyen lakótársad van, hogy megtiltja, hogy felvigyél valakit?
Függsz a lakótársadtól, nincs más hely ahova mehetnél? Emiatt kell meghunyászkodnod? Gáz.
Én azt nem vágom, hogy miért kellett hazudni neki. Miért nem mondtad meg, mi a szitu?
Jó nagy kakit göngyolgetsz, bele fogsz bukni. Hívd fel vagy menj át, és mond meg mi a szitu, bér már most is hülyének néz, vagy ehhez lesz kimagyarázni hogy te nem nézed hülyének őt..
Szerintem ezt sose fogod tudni kimagyarázni, hogy csak lakótársak vagytok. Ez még nekem is úgy jött le, hogy csalod azt, akivel együtt laksz, a másikkal, akinek hazudozol.
Ki hiszi el, hogy azt se mondhatod el, hogy hol laksz? Senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!