Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakitott, mégis találkozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitott, mégis találkozni akar és megbeszélni a dolgokat. Ezt mire véljem?

Figyelt kérdés

Azt mondta nem szeretne itt aludni,mert összegabalyodnánk. Ugyanakkor elhatározta magát,hogy befejezi velem.

Ezzel teljesen felkavart.

Van ötletetek?

Köszönöm.

2013. aug. 25. 21:42
 1/10 anonim ***** válasza:

gondolom a szakító fél a lány

csak nagy drámát csinál, és élvezi, hogy vele foglalkozol, szerintem ne találkozz vele, szakítás után nem kell semmit megbeszélni, akkor elmondta, innentől vége

2013. aug. 25. 21:48
 2/10 A kérdező kommentje:
A szakitó fél a barátom:)
2013. aug. 25. 21:49
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha elhatározta hogy befejezi akkor minek találkozni? Mit akar megbeszélni és mi értelme lenne már? Csak felkavarna ne találkozz vele.
2013. aug. 25. 22:05
 4/10 A kérdező kommentje:

Jópár cucca van itt, azokat is el akarja vinni. Azt mondta még,hogy azért is szeretne találkozni,hogy személyesen zárjuk le, igy akarja tudatositani magában,hogy vége.

Amúgy 3 éves kapcsolat.

2013. aug. 25. 22:16
 5/10 anonim ***** válasza:
49%
Sajnálom hogy ezt kell mondanom,de a volt barátod nem egy egyenes jellem! Vagy még ő se tudja mit akar vagy hátsószándékai vannak.De ne légy túl bizakodó ha találkozni akarsz vele,mert sajnos rosszul és megalázóan is elsülhet a dolog. :( Légy okos! Ha igazán szereted és mással nem tudnál élni,találkozz vele! De ne higgy a csodákban! Ha egy kicsit is úgy érzed már nem olyan kedves veled mint anno,ne találkozz vele!
2013. aug. 25. 22:20
 6/10 A kérdező kommentje:

Utolsó köszönöm szépen. Nem úgy ismertem meg mint aki becsapna vagy kihasználna bármiben is. Talán inkább az,hogy bizonytalan. Az is furi,hogy felhiv azóta is, érdeklödik,hogy vagyok, mivan velem.

Félek azért ettöl a talitól. Félek,hogy feleslegesen felkavarna.

2013. aug. 25. 22:30
 7/10 anonim ***** válasza:
Dettó ugyanez a helyzet nálam is.Itt már meg volt a találkozás is,és lesz is még.
2013. aug. 26. 15:41
 8/10 A kérdező kommentje:
És nálatok mi volt a szakitó ok? Ezek szerint pozitivan sikerült a találkozás :)
2013. aug. 26. 16:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem sikerült pozitívan.Sok volt a vita,és megunta.
2013. aug. 26. 19:19
 10/10 anonim válasza:
Velem júniusban szakított a párom. Ő volt a mindenem, soha sem veszekedtünk, nem volt gond, egyszerűen annyit mondott, hogy nem szerelmes már és nem akar átverni meg fájdalmat okozni és az én időmet sem húzni, tisztel ennyire. Majd arra jutottunk, hogy megpróbáljuk, mert nagyon értékes kapcsolat volt. Úgy éreztem miden sokkal jobb és, hogy neki is jobb. Mondta, hogy szeretne mondani valamit, azt hittem elmeséli, hogy szerelmes újra... hát jött a nagy pofon, szakítani akart, mert nem változott semmi. Jól érzi magát velem, szeret velem élni, de valami nem jó. Azóta együtt élünk, mert a semmibe nem akarok menni, szeretnék némi tartalékot magamnak, ha bármi közbe jönne ne essek pofára. Borzasztóan fáj, nekem ő a nagy ő, nem teli el nap, hogy ne sírnék, viszont amikor itt van megnyugszom. Nemsokára költözöm, de nagyon félek. Viszont mondta, hogy szeretné ha nem költöznék messzire, mert fontos vagyok neki. Szeretne ezek után is találkozni velem,mert szar, hogy hirtelen mindennek vége lesz .. tudom, hogy bolond vagyok, de örülök neki. Viszont ha nem érez már semmit akkor miért szeretné? Elvégre ő dobott.
2013. szept. 28. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!