Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hozzam a férjem tudomására, hogy pszichopata?
Külön élünk, de jobb híján egy lakásban, tehát eléggé ki vagyok neki szolgáltatva.
Most ért a felismerés, hogy ő tulajdonképpen egy pszichopata, miután összevetettem a jellemét ezzel az analízissel: [link]
Rengeteg az egyezőség.
A társadalom nagyon kis része csak pszichopata és nem igazán hiteles, ha valaki mást analizálgat interneten olvasottak alapján.
Minden emberre jellemzőek pszichopata vonások, mégsem az.
Tapasztalatból mondom: ne pazarolj rá energiát. Építsd magad, a saját életedet és koncentrálj a lelki gyógyulásodra.
Elfogadni nem fogja az álláspontodat, lehet, hogy még meghallgatni sem. A saját érdekedben határolódj el tőle minél gyorsabban.
Tegyük fel, hogy a férjed tényleg pszichopata.
Ebben az esetben mit vársz attól, hogy a tudomására hozod, hogy szerinted az?
Mi fog megváltozni? Mi lenne a célod azzal, hogy ezt közlöd vele?
1. Ne diagnosztizálj, ha nem vagy orvos. Az jó, ha felismered, hogy valami probléma van, persze.
2. Miért hoznád a férjed tudomására? Mit érnél el azzal, ha megmondod neki? Min változtatna ez?
Egyáltalán mi a probléma a viselkedésében vagy a kapcsolatotokban? Próbálj meg konkrét dolgokkal foglalkozni.
Ha esetleg tényleg pszichopata lenne, akkor egyrészt nem érdekelné ez a diagnózis még akkor sem, ha pszichiáter szembesítené vele, másrészt nem változna meg a személyisége.
Ezért kérdeztem, hogy mit remélsz ettől.
Ha akár csak a harmada illik rá a férjedre annak, amit belinkeltél, miért vagy vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!